[十月新番] [動漫] 不死不運 討論區 [2]

371 回覆
8 Like 0 Dislike
屌 好撚正
個接龍玩到咁撚自由,可以用規則性既字詞限制對方既行動
今次兩公婆一齊飲咖啡
不過如果用第2隻字講訓教同第1隻字係訓教有冇分別
最新果集燃到
今次不死不運到星期一仲未有中字
睇完205英肉 好正
唔係好明 有無巴打可以解釋下最新一集
點解尼克一開頭完咗2個武器之後 仲可以私自用5x5攻擊佢 唔係一定要喺回合內先可以打對方咩 另外想知佢啲助手話咩用11個艙會死的 既意思
鳩up
前回合保留既詞語應該可以參與攻防,否則佢用精神倉防禦都算犯規
因為D波波係201話時用[科學]呢個字變出黎,只要冇被破壞就可以一直使用
所以唔算係偷打
同理,方都係召過黎,所以可以隨便出招
佢之前要鳩up d招名
都係為左幫未覺醒既尼柯接佢想接既字

11個艙就唔知了,要睇之後既解釋
可能個腦會超負荷?
但100次輪迴既記憶都受到,尼柯精神力應該max左
唔會有事

btw 5x5 好有隔離個空間斬既feel
係可以保留 尼柯201時已經問過語言
應該係精神倉好用腦,今個輪迴好似未有能力之前只係用到3個,上個輪迴最終戰對安迪要有不忘先用到11個
今話話靈魂會去亞空間到下輪迴重生就代表風子唔一定要用記憶嚟恢復之前輪迴嘅記憶,因為已經拯救咗同一個靈魂冇必要要重新感受過同一個悲劇
唔太記得咗精神艙有咩用
平時比尼柯坐住飛黎飛去
戰鬥時 可以變盾 又可以用激光切割
尼柯型撚到依家實力應該有否定者top3
不忘真係我最中意既角色型到仆街
真。男主角
出左中文, 不忘型到癲,
照呢個勢搵埋最後果幾個否定者就會讀save
其實仲有邊個未搵到
untouchable 不貞 不出 ?
unhealthy 應該唔計掛
不滅
不滅唔會啦, 特登整出黎同不死打
個個都真男主利普仲要金屋藏嬌(兩個)
不死既次貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞