[IOS/AN]戰棋類新驚 Sevens Story 又要刷首抽

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
痴拿線 刷到2日都刷唔到雙5星 5星都淨係抽過2次

咁你又黑咗啲嘅

正常
fd list 已經有隻77lv 雙槍 好想知佢要用幾多支水去升

可能佢哂shop d 水

好唔好用ap 衝鬥技場換3000coin 個飾品

換囉 呢到好似有巴打話啲coin 過左9999就唔會再加

未用過ap打鬥技場 得1k coin 多啲

正常

就算到真係玩果陣都完全唔洗抽

正常

再堅持多陣啦

正常

再堅持多陣啦

我都好想玩呀 瞓前係度刷 一起身又刷

正常

再堅持多陣啦

加油

正常

再堅持多陣啦

早幾版好似有巴打送ac 雖然比人拎左機會唔少 可以去試下 巴哈都有人送ac 有時間去睇睇 希望你早日有得玩 入黎推下po

正常

再堅持多陣啦

早幾版好似有巴打送ac 雖然比人拎左機會唔少 可以去試下 巴哈都有人送ac 有時間去睇睇 希望你早日有得玩 入黎推下po

等佢更新先玩都未遲
60LV都冇人follow

點跟
60LV都冇人follow

課?

點跟

唔課金應該做唔到

睇黎隻Game唔係幾想我玩

你個名

點跟

應該全ser都識佢

我都有follow佢

你個名

其實洗唔洗咁執著,。。是但有件5星都開啦
本身有諗過課 但係玩爆主線就真係乜尻都冇野做

長刷278我寧願AFK算
引acc係咪會無晒石?

第一次刷
開唔開得?

第一次刷
開唔開得?

兩隻就開啦

第一次刷
開唔開得?

兩隻就開啦

開開開開
睇嚟下個po除咗加落主角同skill finish 仲要加埋有兩隻五星就可以開落去
睇嚟下個po除咗加落主角同skill finish 仲要加埋有兩隻五星就可以開落去

好撚mean
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞