[IOS/AN]戰棋類新驚 Sevens Story 又要刷首抽

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
要玩戰棋game 我玩為誰鍊金好過啦
畫風 系統 好咁多

為了誰的課金術士肝撚到咁,真係留番你慢慢玩

為了誰啲碎片 煩到
要玩戰棋game 我玩為誰鍊金好過啦
畫風 系統 好咁多

為了誰的課金術士肝撚到咁,真係留番你慢慢玩

為了誰啲碎片 煩到

轉職都要碎片簡直痴線
有邊隻四星好用?

暫時覺得四星木補, 水弓 (必殺帶凍結), 木弓 (必殺帶束縛), 暗法 (必殺帶麻痺) 都幾好用
有邊隻四星好用?

暫時覺得四星木補, 水弓 (必殺帶凍結), 木弓 (必殺帶束縛), 暗法 (必殺帶麻痺) 都幾好用

暗劍自帶反擊都唔錯首飾又普攻至盲
唔知係咪old news不過原來角色圖鑑打開每個角都有野可以打
唔知係咪old news不過原來角色圖鑑打開每個角都有野可以打

要隻角色有10lv
其實隻驚d飾品有咩用
同埋抽中左同一隻有冇得自己簡咩裝架
其實隻驚d飾品有咩用
同埋抽中左同一隻有冇得自己簡咩裝架

好多負面效果
例如普攻會訓覺 會盲 會燒傷 會冰 會被縛

所以要抽重覆角色先會有裝備畀你裝

60LV的PVP生態係邊個負面左先就輸

5* x 3 + 4000石未抽

有冇人想收? $150

uwants 賣5* x 3 要$200
其實正常打哂兩章加打PVP

至少係有24000石可以6次10連抽

未計d卷,三隻五星唔難有

隻Game特色真係好多地方都有石拎

開得

又一個神起手

10連再中多隻
齊team
我覺得我用曬啲銀key 都上唔到59lv

有冇人想收? $150

有冇tg

隻game你引繼完人地都仲可以玩你ac

有冇人想收? $150

有冇tg

https://t.me/Kelvhoo
邊度刷綠色料
我覺得我用曬啲銀key 都上唔到59lv

打PVP 每升一階都派好多條
邊度刷綠色料

唔知等星期幾
六、日就開哂全部顏色石
有無巴打知道邊度刷頑丈な大鱗最好
要150真係cls
有無得較唔震 打到頭暈
終於有返d lv 50-60既好友啦
想問下pvp其實係咪多5星角就贏哂
邊度刷綠色料

唔知等星期幾
六、日就開哂全部顏色石

聽日應該係火後日水星期四係木
想問下pvp其實係咪多5星角就贏哂

其實唔係不過我都一堆5星上場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞