圖書館真係好多痴線佬出沒

102 回覆
196 Like 48 Dislike
試過係沙田圖書館比個怪人跟住行左好耐
之後我坐低左睇書 以為佢走左
點知走嗰陣發現嗰個人仲係度 睇住我借書 嚇到我仆街
利申藍絲
琴日史匹堡打比我 話唔知點拍朱羅紀續集
見過有人光明正大睇AV
琴日史匹堡打比我 話唔知點拍朱羅紀續集

試過係沙田圖書館比個怪人跟住行左好耐
之後我坐低左睇書 以為佢走左
點知走嗰陣發現嗰個人仲係度 睇住我借書 嚇到我仆街
利申藍絲

絲打一定好索
以前做過sbla 有時邊到唔夠人就去邊到
中央我覺得唔算好多 可能因為有保安同好多staff 所以無乜見到
沙田我覺得算多 仲要發好耐癲都無人處理到
仲有九龍公共圖書館都多

荃灣簡直係痴線佬鬥獸場 試過痴線佬打痴線佬 大家千撚其唔好用圖書館d 電腦
殘體字都咁多人正皮
屌我成日見到啲阿叔一路睇書一路撩鼻屎,一路將啲鼻屎抹落本書度
沙田圖書館電腦室某痴線佬威名,全港圖書館人皆知
點解啲啊伯可以咁撚臭
成十幾年無沖涼咁
試過喺一層唔多人嘅館睇書 明明周圍都大把位
有個呀叔唔知做乜係要坐埋黎愈坐愈埋
由隔一個位坐再出去拎書再坐正我旁邊
好撚變態
中央我覺得唔算好多 可能因為有保安同好多staff 所以無乜見到
仲有九龍公共圖書館都多

荃灣簡直係痴線佬鬥獸場 試過痴線佬打痴線佬 大家千撚其唔好用圖書館d 電腦

用電腦嗰啲呀叔呀伯又係痴痴地神神化化咁
係側邊借書
聽到個個肥婆話自己有病
入左醫院 所以冇還書 想免過期罰款
講到自己冇朋友冇家人 又情緒病
態度又西
但最後唔知成唔成功

肥婆真係好識搵藉口

自然自語有
唱多跳舞有
唔停大叫有
精神緊張有
除鞋腳臭有
笠頭身臭有
R陰部嬸嬸有
唔停大聲背珠有

巧惊惊哦

惊你老母
殘體字
成個list咁長都無 射撚滿 既?
見過有人攞好多宗教書打開晒,放喺電腦枱面,然後跪左一日
仲有九龍公共圖書館都多

用電腦嗰啲呀叔呀伯又係痴痴地神神化化咁

以前做報紙都撞過
有個神神化化,好似似乞衣既阿叔,一定係臨完場前問人借報紙

自然自語有
唱多跳舞有
唔停大叫有
精神緊張有
除鞋腳臭有
笠頭身臭有
R陰部嬸嬸有
唔停大聲背珠有

巧惊惊哦

惊你老母
細館最多癲佬

精神病磁石
新蒲崗圖書館日日都有個呀嬸坐同一個位叉電

日日食完飯打書釘坐返果個位有幾出奇
你日日放工返屋企搭同一架車添啦

一次過叉十幾舊電你日日放工同我去?
D椅好臭呀 次次我坐完D衫都臭埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞