高CP值 日牌衣著討論區 (11) 等beams japan T返貨就搶

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
余文樂嗰對?
我自己用左土鞄屋個coin case十年多
中間一直有諗想換個luxury brand但都係唔捨得
無後悔
個shape岩哂
係over哂budget ,不過係我問題
件恤係oxford?
今年都買咗件U記米白flannel
呢種淡黃/米白色真係出奇地好襯
Over budget? 唔係cordovan嘅話幾舊水咋喎
直上thom browne / Goyard 無得輸

呢啲款師兄唔知啱唔啱,不過呢間舖頭啲嘢都幾推介
https://www.instagram.com/p/CwXzDXerpUh/

個人推介如果想裝小物放褸袋,無印呢兩個都係性價極高
https://www.muji.com/jp/ja/store/cmdty/detail/4550002547783

https://www.muji.com/jp/ja/store/cmdty/detail/4550344431221?noScroll=true
你係咪依個,定係咪我揀錯

巴打你個個有無相或者系列名睇下
er ….. TB, Goyard 我唔敢用 點無得輸
Goyard
咁師兄有咩高見?
用緊馬皮 不過係另一個款 好撚正
如果係日系嘅財布,日本仔好多都係用緊好簡單既皮款,由goros至muji都有,佢哋除咗鍾意養牛,亦都鍾意養皮,可能一個財布平均都用10年以上
你之前講muji,我都揾咗下,見到依個都唔錯,不過好似無得買了
And Wander好似唔係全部mij推介買yamatomichi all weather
今日玩全黑
小豬:京黒紋付染刺し子ジャケット
RRL : Denim Workshirt
Alpha Industries : M65 liner
Pure Blue Japan : Straight Tapered Black
Red Wing : 8133

諗住淡季回調下,竟然又有新巴打加入條goro's幾錢?
12月果轉撳唔到黑色同Navy,得返芥辣黃無買到😭😭😭

希望快啲再出啦
andwander愈黎愈多mic
all weather alpha jacket要等到11月先再有貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞