高CP值 日牌衣著討論區 (11) 等beams japan T返貨就搶

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
淨係買咗個綠色袋
我無玩過呀 不過我估值嘅 加上少有就想要一件
成日覺得牛仔個類如果著哂一set會變得太過formal,好似好老土咁(唔係太識形容個feel,係得牛仔一set先有咁既感覺),由其係短身個啲,所以從來無試過買一set既牛仔黎襯,都係襯唔同色或者整條黑褲

FDMTL就係因為啲remake令到成件事襯埋無個種feel所以我先鐘意

巴打有無啲圖睇下你覺得邊種襯哂一套好睇可以參考下
今日經過摸過啲料
冇一件feel到捱到一年

係依款我特別想一set咁襯
因為啡底藍刺子牛仔產品比較少見
我同個model身型差唔多
頭髮長度同捲度都差唔多
所以我大概評估到一set咁襯會係咩感覺
真心覺得木村denim on denim 好睇
定純粹個個係木村lol
都係嗰類 我覺得呢款就襯斯文啲適合啲
不過無影到之前戴嘅相
早排凍就一件半領底 加件shirt 外面搭件barbour
下身就普通灰色casual長褲 加對rdt
denim on demin 其實係可以好好睇 不過 難carry …. 木村大神就屈機嘅
木村到今時今日都仲係好型
難carry 個位係咪要睇樣
有無巴打知關西邊度有needles 買
呢件個手袖長度同我件rick owens一樣長咁濟
其實個網有寫 你睇一睇快過你係度問啦
係喎 唔好意思 自膠
就係見到bs個post中中哋
不過日本好似冇晒
我買咗studio d'artisan 呢set茜染都未試過著

唔得啦 呢隻色好難攪
我冇乜點接觸
主要係想薄薄地啱香港天氣
平平地 普通深色少少嘅牛仔外套
每個人既平平地都唔同,比個價錢range黎,咁樣巴打們先可以幫你篩選到
ching件Paul smith幾吸引下, 但網上搵唔到😭 近期product?
想請教 沖繩邊頭/有邊間推介
依隻色要氣場好勁先carry到…
石頭/csf 就算喇,其他做復刻都冇佢咁煩同貴,成班變邪教咁,jelado個last resort系列仲好,一係直屌舊lvc好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞