ig kol港男非禮未成年少女

808 回覆
441 Like 54 Dislike
Tinder match過佢 成個不務正業死mk咁又po埋曬P圖假樣就unfollow咗 佢好似聲稱自己做工程
係 我都叫半個受害者,冇比佢屌過只不過唔想多啲受害者,我又一直推唔到個post
我咁得閒收佢數咩
佢哋毒撚都唔玩ig架啦 邊會知
帽事啦
隔夜飯都嘔撚埋
like過佢啲相嘅女都幾撚red flag下
但你冧佢
講多啲?
阿豬阿狗都KOL?
凈係睇到一部分都知呢條性病撚平時啲相P晒圖啦

但唔係呢個post既討論重點啦。不過總有啲人懶中肯衝出黎幫住個戀童強姦犯既

謝俊昇
主審法官: 區域法院法官練錦鴻
日期: 2021年6月18

控罪:
[1] 意圖犯可逮捕的罪行而遊蕩(Loitering with intent to commit an arrestable offence)
[3] 猥褻侵犯另一人(Indecent assault on another per

案情
4. 於2020年下午7時許,被告人送貨到啟田商場之後,尾隨一年輕女子及一名女童,進入一所大廈的電梯,站在她們身後,以手機拍下二人的背影,並伸手入自己的短褲內觸摸自己的私處。兩名女子未有察覺,但事件為閉路電視記錄下來(第一控罪)。

5. 第二控罪則發生於同一大廈,被告人跟隨一名14歲的女子進入啟田商場該大廈的電梯,到了該女子所居住的樓層,被告人跟隨之離開電梯,向其搭訕,查問垃圾站所在。後者以為被告人是新來的住客,帶他到了後樓梯,指出垃圾站的方向。於該處被告人緊抓該女子的肩膊,將之推向牆邊。該女子大力掙扎及呼救,被告人就蒙著她的口,並恐嚇謂如果不就範,會以刀𠝹 𠝹 花她的臉。接着被告人就把該女子的口罩拉低,強吻其嘴唇有10至20秒之久,期間更隔著其衣服撫摸了她的臀部和抓了她胸部數下。最後,因為有鄰居聽到該女子的呼救聲而出現,被告人乘亂逃去

兩項控罪的總刑期為三十三個月監禁,即時執行。
拉左人未
港女咁蠢 易啦
我ex都follow同like過佢啲post. 仲上埋佢屋企
邊個話佢溝唔到女
哩D仆街一定要打靶
唔好意思,誤會左
以為劉馬車放返出嚟
Push
呢d咁小兒科 就唔好post出嚟啦
人地郭sir都扑埋啦 郭sir日扑夜扑
白滑學生妹一句自願
收哂班香港男人皮 塞住哂連登仔把口
Karen都冇聲出

所以咪話

郭sir又贏啦 係香港男人之光
祝佢身體健康 射極都仲有🍌
扑多幾個後生白滑學生妹 扑埋連登仔嗰份

依家郭sir d post都沉哂
一眾香港男人心情 都慢慢沉殿落黎

沉呀沉呀 郭sir沉醉同白滑學生妹扑野
究竟扑咗幾多次?💪

沉呀沉呀 一眾香港男人身驅由高處往下沉
究竟仲要跳幾多個?😭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞