做教車係咪人生贏家

355 回覆
1279 Like 20 Dislike
你老母生到你咁都好撚苦下
入左駕院做先嗰D 好似可以打尖
咪on9
教院就唔係咁既人工啦
同出面比一半都冇
反而自動波唔會話因為司機冇技術而傷害到波箱

最多係粗咪啲 要勤啲換波箱油咁解啫
牛屎佬揸住塊地收陀地嘅數係你依一世都搵唔到嘅數黎
學車真係要叫埋老母上車架
之前個師傅屌到我撻皮
轉波轉極都唔順chock車,條撚樣師傅係咁屌我老母又話咁撚蠢教咁耐都唔識
路試應該係識人玩曬
全部益自己友
當年個師傅同我講,佢一個月around 十萬,收現金。
7 8 萬嘅一半係 3.5 4萬喎
3 4 萬都搵唔到學乜嘢人買車
你個名仲撚天真
好耐之前跟個姓羅嘅師傅學棍van
上第一堂轉波嗰陣死火問佢應該要點做
佢就屌死火都識點處理學乜嘢車
之後我答佢識就唔使揾你教
然後成個學車嘅過程去到我考牌 佢都無再屌過
不過亦都無再教過任何嘢
淨係比指示幾時開車停車轉灣
最正嘅位係最後嗰句
考完如果Pass 又要同你拿利是 請飲茶
唔會 學車一上車個下已經講左 除非我刻意撞爛架車 如果唔係就大家5050咁比 即如果我收唔切 撞埋牆 佢又反應唔到 冇踩到 撞爛左 佢實要我賠曬
你當年 我依家個師傅話一個月搵20幾萬 現金
教車可以摸大脾
跟過李健+1 都真係幾有禮貌 有幾下feel到佢想爆粗屌我都忍住左
問世間有咩工7-8萬仲可以日屌夜屌啲客
我諗得教車師傅同鴨
10年前計過教我個教棍Van師傅,當佢教10個鐘,都最少每月十幾萬收入

仲未計租車比人考試,佢仲要只收cash唔洗報稅又住公屋,揸過去佢樓下因為CF話比機會我試下揸體驗下路面情況

一個唔覺意入埋政府就 fat fat
大部份二級退休啦
駕院師傅先入姐
街師傅邊睇得上
重點係要好彩
排唔到頭100 200
乜都係假
依啲師傅牌唔識人唔會攞到,識人都未必攞到
咁又呃你兩個字之前學考葵芳,叫我九龍塘揸過去,都痴撚線
你學完車揸空地?唔出路面?成條路冇人冇車?
比夠你揸10個鐘空地 考個唔試唔知有幾多人pass到 pass到入面又唔知幾多係馬唔炸彈
教車佬咁撚閪係要屌鳩佢地 但教車佬係有需要存在
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞