[WAV] tripleS討論區(5) 2023MAMA女新人 5月ASSEMBLE24回歸

913 回覆
5 Like 4 Dislike
成日都一啖砂糖一啖屎咁塞比啲飯食
屌你老母閪
宿舍自由化呢樣嘢真係on9
啱啱先齊24個人你玩呢啲嘢

仲有 你係做都唔好講出嚟啦鄭狗 你係咪弱撚智架
之前24人 cb teaser呢單都搞到我著著地
而家又再整單咁既嘢
真係好惡啃
Signal又cut, signal live又cut
屌你老母真係對啲一路走來既飯好唔友善
我淨係想每日睇下signal,一個禮拜睇兩場live啫
係咪咁樣都唔得呀屌
仲要話咩signal成員想拍就拍 姐係將個波拋俾S就算
鄭狗 你都係含撚啦。
tripleS同ARTMS都未搞得掂又話要出男團
都唔知啲資源係咪俾鄭狗拎晒去搞啲19project
得罪講句 你咁樣得罪啲fans 好快執
Jaden唔知係咪有鋪咁嘅癮....喺bbc嗰陣本月都未齊人出道就諗住整多團,最後佢離開bbc嗰陣帶走咗班仔先form到OnlyOneOf出道
好彩我本身唔like男團
咁搞法只會更反感
屌你攞多少少錢租3-4間屋+請多2-3個manager都唔係好貴啫平時objekt就識係咁出
又搞到yooyeon係fromm 到解釋
公司解釋同道歉呢
其實用唔同字眼就唔會搞到咁
邊條仆街寫稿
鄭狗似係享受佢諗既實現出嚟嗰一刻既快感,出到嚟有咩後果成績點都唔柒理,剩係理想化啲project
有啲想知佢今次會點走佬
唔係打工仲會走咩 依家有29條女幫佢提供資金出男團 間間公司都覺得出男團先會賺大錢 未拉到投資者咪內部CUT BUDGET 好聽啲咪話班女希望為班女好 其實咪又係錢問題 鄭狗出小作文哭訴未
鄭狗做pd係掂 但係做代表係垃圾
VV
Glow cb完到VV再Japan debut
想人破產咩
Glow 應該單曲cb,最多出下dco
無人叫你追晒跟住你擔追咪得
24個人馬拉松
你得一個人
鄭蛇匿埋咗要啲妹豬自己出嚟解畫
JJ狗自己唔出黎講野叫班女自己出黎最後其實都係Jaden自己受翻d火,有冇人可以同Jaden講翻:做人冇公關「食屎㗎喇」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞