我開左個魔力寶貝私服!!! 3

1001 回覆
5 Like 14 Dislike
唔好覆佢啦 三篤屁沒完沒了
工作上有必要性,所以仲研究緊有無相容既設定方法不過見有替代方案讚好左先,打個機姐,唔洗起哂鋼既
人地叫佢死又唔死
可能上次隻野太多病毒警告

搞到佢俾呀媽鬧

話唔玩唔好轉頭又上去封路
重裝返日文有幾難
重裝一次可以比喻成斬腳
下次叫你format C:你做唔做?「重裝返有幾難
你呢啲咪有獨立思考,自己識判斷應唔應該做。唔係一見到有「解決方法」就蜂擁跪拜盲目跟住做。而冇去諗呢個方法係唔係合理,係咪對自己合適。
出現日文+亂碼既巴打都係少數,好似停電巴同其他巴打乜都無設定都可以直接玩,無受到亂碼既影響,魔力寶貝私服林立,但想由零開始,慢慢回憶下既真係無選擇,大家都係想回味下,非商業利益,唔洗咁燥底既,都只係純分享,就咁玩到當然皆大歡喜,而為左玩要改一大堆設定先玩到,都係個人選擇所以放鬆d 啦,忙裹偷閒娛樂姐,覺得有問題溫馨提示下無問題,措辭唔洗太mean
6弓咁快俾人掃
放唔到寵擺檔
5~6弓現己上線
岩岩新鮮出爐就俾人掃左幾把
如果賣哂再整都得既
今晚10點先到屋企,先玩到,我想要帽服各5套
要好夜先上到線
到時再問下巴打有無貨淨
想要各一弓
帽服有埋就更好
想要4lv弓
4弓有2手西
帽服鞋你NPC買布可以整俾你 10000 1套 5帽4服3鞋
有巴打有我AC 你到時上水問下可能就有人會用我AC 幫你整
其實殘體版又無bug又無亂碼
依家個個企哂係到等fix呢樣fix個樣 藍毛又辛苦
大家都係想收工 輕輕鬆鬆吹下水解下任姐
終於搞掂左個繁體
跟上面個方法去到剷日文就ok
完全諗唔明關日文咩事
係都要就繁體撚

我覺得成件事有少少本末倒置

有d人玩上個版本咩事都冇 純粹係簡體同少量bug

而家為左轉繁體 個解決方案係要係部腦del日本字

雖然我唔係受影響 做成件事覺得好好笑

最慘佢而家唔係全繁

以而家咁睇 我會寧願佢開番舊版好過
其實都係,如果大家可以放低成見就好。

衣家最新打算搵個無殻既cg.exe番來自己改。都係唔得既,最後一個plan轉翻簡體,不過放心今次唔會洗檔。
呢樣真
由佢啦 廢事成班人簡體不了聽到都煩 多人玩先好玩
有無得整到可以用VM玩?
之後又整走左要繁個班

不過你做邊面都係預左實有人嘈
講真要玩既需唔需要刪日文都會玩,何況只係小部分人亂碼 咁不如唔好再轉黎轉去 如果巴打最後都搞唔掂的話,要玩既咪刪 覺得麻煩既就唯有唔好玩。

要取捨既只有玩家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞