我開左個魔力寶貝私服!!! 3

1001 回覆
5 Like 14 Dislike
非牟利,其他人就唔可以畀comment?叫用家自己刪日文都做得出,癲到
公道講句 既然免費得就一定有取捨
人哋只係開心Share 唔係顧客關係 你要有Service 應該俾錢玩啲收費ser
Patpat 仲咁好火
唔係一句免費就做咩都得,未整好或者整唔到咪同人講囉,唔係pin嚟叫人刪日文,有心智唔成熟嘅小朋友或者唔熟電腦嘅人有機會真係跟住刪,之後電腦做唔到任何日文相關嘅嘢,甚至系統損壞。
你有冇刪日文?
本來無用日文所以無刪任可野
如果我刪咗日文嚟玩魔力,我老公返嚟上唔到日文網,玩唔到佢啲日文game,實打撚死我
心智唔成熟就咪撚上嚟連登啦
你同上面真係跟住刪咗嗰啲人講囉。
No offence 但加/轉返日文好難咩 點解講到咁大件事咁
Dear All
心智唔成熟就咪撚上嚟連登啦
呢條打靶仔係鍾意周園搞事,唯恐天下不亂
No offence 但刪日文呢個唔係解決辦法嚟。而家就好似你腳痛醫生唔識醫或者研究緊點醫時,叫你自己斬咗隻腳噉。之後有啲人真係跟住斬,重跪拜話呢個方法真係work,斬咗真係冇痛。
講事實就搞事?而家係咪無中生有先?魔力錯編碼就要喺電腦刪咗個編碼佢,稍為有少少智力都唔會跟住做啦。
白卡係咁

唔洗理佢
睇下上面有幾多人盲撐刪日文冇問題就知連登真係有好多心智唔健全嘅人上
反駁嘅point重要係「免費非牟利㗎?OK,咁我刪咗自己部電腦個日文嚟遷就你」
你話好似粗心同SEGA咁樣收緊錢 又撚玩家都可以屌
又有一隻反駁話唔收錢叫你刪呢樣嗰樣先玩都係合理。下次叫你format C:都照做,因為人哋冇收錢
講真 自己衡量啦,又唔係得依隻魔力比你玩。

麻煩既,刪依樣果樣 咪唔好玩囉
其實個方法又唔係樓主提出
佢見有熱心巴打搵到方案
我估佢都無諗咁多 pin左啫

或者你可以提下大家
如果刪左會有咩問題
用者自付囉
唔洗咁惡既

唔係話唔收錢就大哂
但樓主都要番工 收工先整下個ser
不如大家體諒下
打機啫 唔好傷和氣
我冇玩呀,只係回覆提下啲小朋友唔好為咗玩而亂咁刪自己電腦啲嘢,何況重要係registry呢啲系統設定。點知有人不停用免費嚟反駁咋嘛。
你咪玩呢啲私服喇,隻隻都俾防毒block,怕你陣間郁吓啲設定搞到你屋企部腦掛柴又向平機會舉報我哋恰鳩匡智人士唔識野
以你智商,下次你玩免費私服見到破圖,有人叫你劈開個mon,噉就唔會再睇到破圖,你應該都會跟住做。「因為免費嘅,所以我即係落街買咗把斧頭劈撚開咗個mon,真係work。玩得免費私服就預咗要跟住做!」
再擺係到睇下先囉,睇佢仲有冇方法解決
上面D人可能覺得個日文語言冇必要性先刪姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞