有冇人睇咗銀魂真人版?

231 回覆
60 Like 7 Dislike
啲CG真係好撚唔掂
唔係要求你有荷理活LEVEL
但2017大製作仲係咁真係頂唔順

啲筆直可能用哂黎請演員

所以日本啲要有大場面嘅大卡士漫改電影多數出事
巨人係咁,火星又係咁
紅櫻篇真係睇過太多次,文戲部份悶到訓,反而笑位係原創多,算係咁
日劇幾時做?

三葉篇出咗啦,youtube 有得睇

選角唔錯,睇完三葉篇即刻入場睇電影版
其實演員已經做得好好
只係紅櫻睇過幾十次再加埋cut 左d 勁位仲失望

最好笑係開頭首on9 歌同卡拉ok 畫面

其實點解係都要做紅櫻篇,因為夠疊馬?

上面有巴打分析啦

會唔會做蓮蓬片 諗起都正
其實演員已經做得好好

上面有巴打分析啦

有開頭玩蓮舫果段已經微微地...
(因為BD好似cut晒有關蓮舫既野)
如果改到既都唔係唔得
...不過成個畫面都係CG伊莉你頂得順?
其實演員已經做得好好

上面有巴打分析啦

有開頭玩蓮舫果段已經微微地...
(因為BD好似cut晒有關蓮舫既野)
如果改到既都唔係唔得
...不過成個畫面都係CG伊莉你頂得順?

我諗係成班着公仔衫做
不過見到呀哥啲口水係咁噴
忍唔住笑

仲要下下用力大聲講野
笑到收唔到聲
今日係天水圍睇左
笑位唔錯, 馬沙個到笑死
但橋本環奈好多位演得有點過, 有點老尷
同埋個尾我期待左好耐銀時同桂開無雙
點知最後居然搵矮杉同銀時隻揪
整體幾好既, 但由於又係紅櫻篇既關係, 真係好悶
題外話, 菜菜緒身材真係正撚到

真係冇得輸
有冇人去左應援場
假髮好樣衰

真係冇得輸

淨係覺得佢講對白好辛苦...

真係冇得輸

淨係覺得佢講對白好辛苦...

佢啲戲真係... 有幕佢對住新八佢真係笑左
不過菜菜緒真係好好j
利申淨係會j小妙
源外嗰段好正,真係笑到斷氣
但紅櫻篇本身真係做太多次
套戲後半認真時啲節奏好似一忽忽更俾人覺得悶

橋本環奈無大家講到咁差
演得都好肯放低包袱,講放其實佢同其他角色差唔多,算係咁啦,無可能同釘宮比
最頂唔順佛祖比較接受到係菜菜緒吐嘈佢嗰幾下
假髮無得show佢痴線一面,好可惜
十四又係,好似出嚟擺幾個pose咁
不過岡田將生同小栗旬真係好高,任何一個鏡頭拍埋矮杉度
假髮好樣衰

將生咁靚仔

橋本環奈無大家講到咁差
演得都好肯放低包袱,講放其實佢同其他角色差唔多,算係咁啦,無可能同釘宮比

搵山下智久做高杉好過啦

橋本環奈無大家講到咁差

土方好過沖田啦,沖田連打都無,淨係射兩下火箭炮,仲要炸唔到人。
橋本既神樂外型唔錯,演出都落力,但係可能聽慣咗港配同日配,我覺得佢把聲成熟咗啲,無咁𡃁妹同百厭。

橋本環奈無大家講到咁差

土方好過沖田啦,沖田連打都無,淨係射兩下火箭炮,仲要炸唔到人。
橋本既神樂外型唔錯,演出都落力,但係可能聽慣咗港配同日配,我覺得佢把聲成熟咗啲,無咁𡃁妹同百厭。

成套野得2個鐘邊就到咁多人打 近藤連打既機會都冇
沖田其實還原度都幾高 土方反而又係衰唔夠高
口水多過茶就真
冇得睇銀同十四既gay 情
新八好路人

佢都路人?呢副眼鏡好搶喎
拎紅櫻篇黎做真人版係敗筆
拎紅櫻篇黎做真人版係敗筆

最大扣分點
電視做1次 劇場版出1次 真人版又出1次
仲要驚死人唔記得劇情咁真人版出之前動畫重播左次

三葉篇又唔見佢重播
又子太嘈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞