有冇人睇咗銀魂真人版?

231 回覆
60 Like 7 Dislike
打到上船就悶到訓左幾次

得三倍速 風之谷 果實有人笑
睇左,好睇,但未到神作咁誇張,如果長澤出多啲場會更好
好睇呀
源外果度有人笑到拍手掌
動畫玩高達
真人版玩渣古
敗筆真係堂本剛同橋本環奈
個結局仲想睇阿銀同假髮打天人
然後一齊揮刀指住高杉講對白
作為fans向作品 算係OK
但如果無睇開銀魂
會覺得麻麻地

呢套野吐糟位唔錯
小栗旬同橋本環奈都有吐糟返自己演過雷朋同埋千年一遇照片

最後小栗旬同堂本剛對打果場
意外地打得好精彩

BTW 睇漫畫 渣古 同風之谷呢幾幕 真係幾好笑

原來套野真係有玩まーきの梗
對打果場太少啦 桂又唔知去左邊
兩個似玩摔交多d

桂 就唔好太認真當佢存在
完全無講過點解比人斬完一野 割埋頭髮做戰利品
都可以之後跳出黎 話自己cos Q太郎去收集情報同裝炸彈

我又覺得同堂本剛對打果場OK
不過之前D打戲 真係可以用垃圾去形容

BTW 長澤真係好正 對比橋本真係爭D 同拍"水手服"果時爭好遠

長澤正好多wor
橋本真係不了,成場都突左個肚腩出黎,回應返佢句唔知係咪大左肚的對白

唔知點解戲服唔搞搞佢
真係又肥又矮
我好靚仔

我覺得得你同十四選角比較好

我同源外都好正

補充返
其實好多景同cg都好假 打晒冷震
特別係飛船個天空既景
不過因為係銀魂 所以hea hea地反而好笑
港譯字幕真係要讚下 好localize

馬沙叫返做夏亞有啲「銀」眼
同埋Q太郎唔係譯做艾利薩比斯咩?

非hardcore

Q太郎係真係叫Q太郎

可能佢唔識Q太郎
好睇呀
源外果度有人笑到拍手掌
動畫玩高達
真人版玩渣古

套戲好好吖
我嗰場都好多人笑
小朋友都識笑 (不過好似係日本人)
我個frd冇睇過銀魂都話好好笑

比較失望真係冇咗zura同阿銀一齊開無雙
其實演員已經做得好好
只係紅櫻睇過幾十次再加埋cut 左d 勁位仲失望

最好笑係開頭首on9 歌同卡拉ok 畫面
其實演員已經做得好好

其實點解係都要做紅櫻篇,因為夠疊馬?
其實演員已經做得好好

上面有巴打分析啦
好睇呀
源外果度有人笑到拍手掌
動畫玩高達
真人版玩渣古

套戲好好吖
我嗰場都好多人笑
小朋友都識笑 (不過好似係日本人)
我個frd冇睇過銀魂都話好好笑

比較失望真係冇咗zura同阿銀一齊開無雙

agger

想睇假髮同阿銀一齊無雙班天人多過打中二病
其實演員已經做得好好

經典同初期卦
收得好可能仲有得拍都唔奇卦
好唔慣無搞gag 既阿桂
點解會多左個老婆

你唔好扮唔知
高杉晉助真係好出戲,定係子安武人配得太勁?

完全冇嗰種狂氣喺度

冇狂氣,得膠味
日劇幾時做?

三葉篇出咗啦,youtube 有得睇
完全唔好睇 全場冇人笑過 點解得我係咁
完全唔好睇 全場冇人笑過 點解得我係咁

好睇同場人嘅質素
高杉晉助真係好出戲,定係子安武人配得太勁?

完全冇嗰種狂氣喺度

冇狂氣,得膠味

係子安武人配行太勁

釘宮理惠都係
橋本環奈好似讀對白咁
其實演員已經做得好好

經典同初期卦
收得好可能仲有得拍都唔奇卦
好唔慣無搞gag 既阿桂

暗示有續集,三年後既神樂(最後的萬事屋)
但如果無睇開銀魂
會覺得麻麻地

呢套野吐糟位唔錯

意外地打得好精彩

兩個似玩摔交多d

BTW 長澤真係好正 對比橋本真係爭D 同拍"水手服"果時爭好遠

長澤正好多wor
橋本真係不了,成場都突左個肚腩出黎,回應返佢句唔知係咪大左肚的對白

唔知點解戲服唔搞搞佢
真係又肥又矮

好似大肚婆
佢一出場就留意個腩
睇到後段想佢快d完。。。。太長
但如果無睇開銀魂
會覺得麻麻地

呢套野吐糟位唔錯

意外地打得好精彩

兩個似玩摔交多d

長澤正好多wor

唔知點解戲服唔搞搞佢
真係又肥又矮

好似大肚婆
佢一出場就留意個腩

肚腩大過波
但如果無睇開銀魂
會覺得麻麻地

呢套野吐糟位唔錯

意外地打得好精彩

兩個似玩摔交多d

長澤正好多wor

唔知點解戲服唔搞搞佢
真係又肥又矮

好似大肚婆
佢一出場就留意個腩

肚腩大過波

肥腩肥短腿細波

兩個似玩摔交多d

長澤正好多wor

唔知點解戲服唔搞搞佢
真係又肥又矮

好似大肚婆
佢一出場就留意個腩

肚腩大過波

肥腩肥短腿細波

慘不忍睹,同佢果張千年一遇差太遠
假如有將軍就好
選角俾70分啦
唯一完全不能接受係矮杉
十四個樣太蠢
沖田ok, 不過想睇沖田同十四演員互換會唔會好d
猩猩係差唔夠橫
還原度最高應該係雙子..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞