莊錠欣泰國大解放 大晒三點式泳裝照 自爆女團時期被鬧「白癡」

98 回覆
15 Like 284 Dislike
仲記得cube捧Gidle 棄鳩CLC
小娟第一個mv 第一幕就掉鳩左CLC隻公仔
建議學下點擺pose先
睇到好尷尬
gidle 第一個mv係邊條?想睇下
土生土長既沈小婷都冇辦法企得穩啦,
呢D外國籍唔紅既都冇優勢
on9
咁撚正
你咪撚扮野啦
件bikini幾淫 可惜個主人胸平個腦又有問題
佢解完約就好快去支那
奶共搵大錢果班都玩 乘風破浪,可能太霉的關係,參加的資格都無
見佢23年都玩左兩個暗星類選秀節目,好似好快就淘汰
Latata
岩岩睇返 係貓面具黎
即係CLC嘅團徵
講真 同到子瑜做朋友 咩都抵返晒啦

菠蘿雞
淨係記得當年連登有班死忠話佢係暗黃
只不過好多野唔出得聲
直到佢佢自爆。。。然後就沒有然後
都話左唔係你指latata
果個係狐狸面具,因為牙珍係狐狸屬性
個面具造型係組團前的小娟的兩個mv 已經出場
之後latata入面除面具,正式出場

點會咁有機心用三個mv 笑CLC ,真係唔係笑佢地

Jelly
https://youtu.be/FJ8kJdTYj1o?si=VDdMHZ-xVKol3e_v

Idle song
https://youtu.be/b01dBTBzyz0?si=MaYfAidVpoYb4Aiz

Latata
https://youtu.be/9mQk7Evt6Vs?si=vqj1q9b4uIUDs6kt
原來係咁 多謝解答
去到泰國都係走唔出香港基因
前韓國女團個朵唔係萬能架 如果你係前4minute喺韓國成績都唔差,咁喺中國發展都有人識吓都有利啲;但用前CLC, 本身喺韓國都撈唔掂,啲觀眾都唔知你乜水,喺中國點會有人識,支那人識你老鼠咩冇意思㗎
話晒都cube出身一定大想頭啦
佢點會想「自貶身價」同啲初出茅廬個堆你都唔知乜水嘅花旦一齊拍戲
就完約希望佢自己開公司
典型港女死剩對腳
CLC仲有首title係小娟寫
想色色
21年po埋啲奶共大外宣,好記得twitter成班國際kpop fans屌到佢仆街國際線叻女黎
19年之後本土意識抬頭 mirror都食正條水爆紅
佢仲要係第一個韓國女團出道嘅香港人 名符其實香港之光
佢條件點都好過咩素海霖 佢咁嘅樣都可以打住香港AV第一人個朵大把人撐 elkie點都唔會差得過佢掛
根本佢唔自己衝出嚟話藍喺香港都大把世界 佢最錯就係睇唔起香港市場 想學gem咁喺大陸搵食 點知兩邊都不討好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞