莊錠欣泰國大解放 大晒三點式泳裝照 自爆女團時期被鬧「白癡」

98 回覆
15 Like 284 Dislike
因為無端端走到做去做藍絲,又話老豆做狗仲撐埋狗
一開始就轉戰台灣仲好啦,用埋CLC剩餘人氣,加埋舒華 子瑜親友身份,去台灣好過去中國依家搞到中國又撈唔掂,台灣人又唔理佢
Cube本身就閪公司
4minute玩爛咗之後
CLC轉過幾廿萬個concept
本身錄埋音等出碟嘅歌轉個身送咗畀IZONE
自己就等兩年先comeback
搵唔到fanbase 公司索性abandon
唔接job 唔出糧 由得成團霉到完約

CUBE今日仲存在全因田小娟
依家仲痴緊子魚
何來好牌?又唔覺喎
不嬲覺得個樣好普通 唔靚又唔醜囉
就算返香港撈TVB都唔會差,點都好過依家咁啦
身材均勻
其實佢究竟係咪個腦入水先至會步步錯原本仲被人吹捧係唯一唔奶共嘅香港K-Pop女團成員,同cube解約竟然走去搵支那律師搞,仲出個鞋底舐上腳趾嘅奶共post,話自己老豆都係狗搏入支那市場,咁你係預咗食支那條水就俾心機捱多幾年啦幾年都冇就咁撚心急走去而家反支情緒咁高漲嘅台灣,仲狂痴周子瑜,紅得起就好笑究竟係幾撚戇鳩先至會奶完共仲妄想自己可以進軍台灣到發覺自己台灣撈唔掂又想返返去支那,比返班小粉紅叫佢做台獨藝人就好笑
以為自己可以學王嘉爾咁食奶共條水啩又唔睇吓自己個團同人哋爭幾遠
真係好少見19年嗰排奶共嘅人會霉
佢仲要tbb出身
真係喺抖陰講吓tbb同韓娛嘅是非都有人睇
但真係無人理佢
個下爬假到呢, 法令都開始出,好快手搵人埋單啦
件衫有
佢唯一賣點係咪以前韓團嘅經驗?
提都唔提宋雨琦
下海拍AV算啦
仲樣衰過屌紅豬啲打卡女
佢唔係19年嗰排奶㗎,係2021年19年嗰陣佢粒聲唔出潛緊水食緊兩邊紅利
又做過練習生又出過道 實力起碼都唔差啦
啱啱離團嗰陣拎住前女團成員嘅身份都叫有啲熱度 食住個勢入娛樂圈都大把前途啦
中國香港人去咩台灣發展
我已經記憶錯亂咗
所以要奶得及時
只係單純同佢唔friend啩佢同宋雨琦係friend嘅話晨早用盡佢個名啦
條臭雞奶唔撚奶我都對佢冇興趣,
佢未奶之前純粹因為佢係港女留意吓 睇吓就算
但真係對CLC同定狗冇乜興趣 歌又難聽 人又麻麻
奶共撐狗更加唔會留意佢 淨係想知佢幾撚時死
第二張成個莊思敏咁
講真 同到子瑜做朋友 咩都抵返晒啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞