葉劉:羅奇數年未回港,歡迎他重訪看看香港如何繁榮 羅奇:我上年去過香港3次了!

172 回覆
523 Like 9 Dislike
屌,好柒呀
好快5:0
廢老式駁咀真係好難頂...姐姐唔好咁啦,做爛頭卒上面都唔比你上位
姐姐:我講2024 年呀,講2023 咪過去!
有請麒麟出場
啲支那人一樣
成日同佢地嘈到咁上下
佢地最叻講「来来来,做个朋友,来来中国」

做你老母
嚟中國仲唔比你溶左咩
你地人權情況惡劣就係人都知啦
唔好俾羅奇再入境
姐姐改名7姐好嗎?
不過咁講,得罪美國既政權無好下場,不過d人民可能有

日本打輸場仗之後有憲法有言論自由,然後軍管日本比日本平民親眼見識西方人唔係皇軍宣傳咁樣,一鳩由軍國主義變成全世界都一定程度欣賞佢既先進國家

蘇聯得罪美國之後解體,一鳩救左東歐咁多個國家既人民,甚至俄羅斯自己都算進步左(雖然仲係玩強人政治,但同蘇聯時代已經差好遠)

伊拉克搞掂左候賽因之後,其實GDP一路升

拉登搞左次911,美軍佔區有過一牌相對文明,女性可以讀書做野,反而因為美軍要止蝕,一走就變返地獄
啱。
我最中意日本呢個例子。
啲傻鳩成日都話民主唔會天跌落嚟。
戰後日本個民主咪天跌落嚟架囉

但係通常美國人到之前啲人民都係慘到仆街呢。
Uncle Sam到左青天就有了。但係而家連人地出手都仲未係時候。

所以結論就係仲有排捱。而捱到黎明之前又唔知有幾多無辜嘅人要含撚
完勝
笑4,香港嘅競爭力係來自同世界各地競,而加競爭發生嘅地方都唔知仲係唔係來自世界各地。
唔識分莊閒, 係美國佬默許香港做白手套香港先有今時今日, 依家玩爛個場啦美國佬拉隊走人拎走晒啲錢啦仲邊有運行
咁基本嘅概念都未攪清,仲要成身制裁令。
香港俾呢堆咁嘅人帶領,想有運行都難啦。

所以有邊個對香港有信心我一律叫佢股樓all in. 咁撚想死做咩阻你?
姐姐再駁咀
姐姐以為鬼佬唔會理
點知人地自降身價同你碌地沙
家陣姐姐成身柒味
羅奇秒KO
中国香港駁咀隊

vs

鬼佬投行駁咀隊:

Round1 羅奇 winner!
人地篇野寫左好多論述數據,d反駁就小學雞咁我地覺得點點點
裝扮得幾靚都無用

內裡係賊性黎

即係好似大陸d基建

平時無事無幹就好睇

一有天災就現形啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞