美斯微博上傳短片重申肌肉發炎 在港賽前一天公開訓練「已盡所能」 對中國球迷有特別感情!

434 回覆
21 Like 109 Dislike
如果真係出個post就幾千萬
佢都踢乜鬼, 日日出post算啦
明顯背後有好多要求迎合晒先可以收錢
反駁隊成功爭取
才子陶傑又要開台分析
認錯啊大佬,唔通笑笑口咩
條友本身當年大枝嘢話唔再理香港、過去新加坡,點知人哋唔要佢

番黎搞鋪勁,35+一網打盡所有民主派,而自己就䟴䟴腳過咗去台灣,日日響度靠奶台灣+踩香港、創作「南深圳」「新香港」呢啲吸睛slogan呃黃絲課金圍爐

佢仲可以做啲乜
Cctoy 班撚樣上晒腦幫佢諗埋幾萬個藉口
講到佢反共戰士咁 佢甩球迷底仲要讚佢話佢食死貓
根本件事好簡單 條友發脾氣詐病唔踢 自己冇品
亦唔介意得罪香港球迷
而家件事搞大左 係微博出片
講真唔係同香港球迷講 係同奶班大陸斑小粉紅
由頭到尾佢都wfc 香港班球迷 擺明甩你底就甩你底
激嬲大陸佢先要補獲 因為佢仲要賺大陸錢
我比錢睇佢踢波同比佢當傻仔,係兩樣野離
而家係佢當香港人傻仔咁撚,無尊重過香港球迷
On9, 佢職業係賣笑呀?
是撚但啦
D 傻鳩美狗仔點都撐佢架啦
反正俾晒錢入場俾人撚都係得4萬人
買唔到飛入場果堆實話體諒
Ciao Neymar

尼馬自爆:美斯想我加盟國際邁亞密 | on.cc東網 | 體波 https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20240217/mobile/bkn-20240217190008998-0217_00882_001.html
沈旭暉呢隻食屎狗
新香港呢啲term真係得佢自己響到鳩UP
勁多反駁隊
又到上班時間
仲幫梅建國洗地?梅西都跪左啦,乖乖地陪梅西一齊奶啦
阿維雷斯拎住支槍迫梅建國跪
有朋友觀察到一點,非常精準:「美斯由始至終非常警惕……
https://lih.kg/3621238

美斯不再警惕了…. 直接奶中國了

CCtoy點response
去日本真係能醫百病
美斯做埋牙超反駁隊 上面啲cctoy嬲撚到精神分裂
你up咩
咁都仲撐得落
個號係大陸官方微博出
唔會咁樣玩鳩佢
唔識字?我問點解咁樣叫跪低?佢只係重申有傷
但係佢條道歉片同d敵人好客氣喎
反駁隊想佢跪低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞