[LIHKG] Galgame推薦及討論區110 夜勤病棟重製2月22日重溫經典

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
想要了
睇你要用咩platform抽飛
而家基本上都要有電話認證先抽得
除非你搵到人幫手
淨係買本書+drama CD都好
連掛軸個set真係太貴
今次定價好進取
5皮野差唔多夠我買5隻全新連特典嘅gal
海豹社成日用呢個平台都幾麻煩
eplus
見人有教學買日本電話卡
仲有冇野要留意?
eplus好似仲係唔收海外信用卡
中飛嘅話要搵人入金
同埋要睇埋出紙票定係電子票
電子票有機會出票嗰陣要用多次SMS認證
呢個就一時時 有啲event要有啲唔洗
不過出咗電子票之後就一定跟死同一部手機
冇得用另一部login ac去入場
eplus中飛係咪可以去lawson入金?
係咪會出紙飛?
我記得最多係揀familymart或者7仔 lawson未必有
你抽飛嗰陣會睇到入手同出票有咩option
如果淨係得電子飛會寫明係スマチケ
睇到入*
チョコミント🍫🍃絵を描きます:
#あなたの好きなデカパイキャラを見せてください
吹寄制理

https://twitter.com/Endou_KK/status/1765348287396315178
機票酒店你係幾時買?
買演唱會前/後/臨出發前?
「只有半年限定,あやねる開 IG」
今天不是要來模仿 “只有今天限定” 梗,而是長期備受粉絲們喜愛的人氣聲優佐倉綾音,在今天終於由他的經紀人管理開設了官方 Instagram《ayane.sakura.mg》。
只不過,經紀人也表示這個 IG 預定營運半年後即關閉,實在太短啦~

2023 年 4 月 10 日睇黎已經唔打算刪
未爆機就出雖然有排先9月
希望到時個故仔執好啲, 當年俾人話係黑歷史
呢啲就隨心喇
見有平機票啱嘅咪執咗先
酒店你住普通東橫/APA嗰啲嘅話都唔會有太大變化
【PS/NS/X|S】《聖獸之王》15 分鐘戰鬥實機遊玩( 3 月 8 日發售)
https://lih.kg/BHaEqdX
聖獸之王到貨啦
即訂 JAST我的超人

儲定彈藥比秋子媽媽

本篇爆左 完得幾好 冇大愛左膠就係好
係咪得一場hscene
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞