=LOVE/≠ME/≒JOY討論區第82回: 黎緊有ME 5周年+JOY 2周年,爽!!

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
愛弓唱得有感情,到唔到個key事小

跳rumor就算啦,佢應該同我一樣唔鍾意隻岡田廢,唔俾電有乜出奇?
補充,美月唱到個key都冇用啦,變咗指原式鏈住咗個喉嚨唱,呢啲唱法係比賽通常即叮,已經唔會好聽,反而愛弓降少少仲好,唔好夾硬黎
有冇感情同走音係兩件事
呢個係偶像演唱會,又唔係歌唱比賽叮咩
唔覺得美月唱得唔好聽
又唔係話愛弓「呢一首」唱得唔好,但好似唔啱首歌個style

不論佢係唔係同你一樣唔鍾意rumor,唔鍾意就唔俾電?做得唔係就應該敬業樂業?
唔算走音啦,係感情黎,好難唱得到果種感情
其實愛弓慳電都好正常既,因為佢同時間都要表達果種美感,但佢暫時拿獵得冇咁準既姐,之後又會再好啲既
Loveit 都唔開post了
做咩突然咁認真批鬥愛弓
利申:中立,拉上補下,我覺得佢係con既作用仲係正數既
一定唔會
可能呢個節目人氣高,佢次次都會出po
因為愛弓將我最鍾意嘅月下美人唱成咁都仲俾人讚咪批下
批開順便批埋サマーチョコレート
(主要睇≠ME,≠ME唱歌最欣賞風
rumor係見有人截左圖就再順便批埋
咁午場,如果將牙珠調去唱月下美人
愛弓去唱2時半可能係更好既
btw你唔公道wo,踩愛弓但唱歌最欣賞風? 怜音lv渣wo

但有人敢cap rumor笑愛弓?有無link
Maika成日靜靜雞減肥

Joy個人覺得牙珠最出色,佢去唱首歌個觀賞性可能會再提升
至於欣唔欣賞就好主觀,講真我又未覺得萌子心心唱得好過風,もも個style又唔係我杯茶,咁糯米就係揀風
(但各方面最鍾意就一定係萌子
Maika露額超靚女!

(上個留言覆漏咗,冇人cap圖笑愛弓,只係有人問係邊個成員,我再睇多次,但懶得cap先借圖一用
愛弓唱月下美人都唔係問題,叫佢模仿風咁唱先係問題,睇佢唱到走左幾次音唱得好辛苦,最後氣亦唔太夠,想知佢係咪比人玩

rumor根本就一盤散沙,難得濟啦,過幾年再諗就差唔多,落番去唱UZA Beginner應該會好d
停止批鬥,我地係講好話既!
唔買啦一件就夠
北海道公演雖然冇走音
但同cd比其實完全係兩個版本嚟
cd好聽好多
可能現場啲音響差
舞上面唔要求太多了,咁多cover曲
邊記到咁多,仲要rumor咁難既
希望指原黎都對2個姐姐咁殘忍,減MC位直接往死裡表演
靠你偷ATC條link出黎比我地了
我人在現場喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞