=LOVE/≠ME/≒JOY討論區第82回: 黎緊有ME 5周年+JOY 2周年,爽!!

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
所以波菜點會係正常戰力?本田唱歌都仲ok
留名

我一下就聽得出既得初恋かムバック、まほろばアスタリスク、Overture、空白的花
應該咁講晏晝場因為有得睇住佢哋
我覺得ok嘅
但夜晚嗰場就乜都睇唔到
到月下美人個陣我就合埋眼聽
諗住呢首應該冇畫面都ok呀
結果係有d失望
雖然真係有少少燥
但聽月下美人嗰陣
我真係心平氣和咁聽
ching你係咪連中文都5識睇啊...
即係波菜、美玲、本田係低級戰力啊...
咁你分高中低嘛,但我覺得本田其實係ok喎
你日日都離家出走幾次
https://twitter.com/Yui_0o0/status/1760173860425699778?t=DudyZNRDYX7-MORky9SbrQ&s=19
似!
但係無心跳既感覺

衣織搵到出口離開我個心未?
Pop'n'Roll 3月31日結束服務,美玲個專欄都會跟住玩完
成首歌最鐘意呢兩句歌詞,真係好中
https://twitter.com/kanisawa_moeko/status/1760313970639122862
毛利P竟然揀呢張,6年前既愛弓
https://twitter.com/shinobumouri/status/1760236237678596216
之後都討論過,本田連講嘢都未講得正,何況唱歌(非黑,以事論事
咩呀?想引愛弓去陽菜畢業con呀?考慮吓先啦!
+1,仲要係最鍾意嘅萌子唱
唱歌點同姐?本田唱歌還好啦
成段Cメロ真係好正,D歌詞句句都好入肉
準備好萌子call同迷路call了
好懷念AKBingo個背景
愛弓個妝果然淡番啲就靚啲
嘩𨳒,指原完全好似想瞳妹行西野未姬嘅風格喎

呢個時候既愛弓,加多半年果個愛弓先勁!靚到出彩,有壓到由美子既勢,可惜果排由美子已經企穩晒,STU風格已固定,愛弓當時年紀太細,又唔夠陽菜咁妹系,所以短期內冇乜位上
咁就慘,好好地都叫做係一個靚女
人類觀察學同整人大賞新人
天生就是一名擁有治愈能力的女神級偶像

起碼有個定番會久𣎴久就搵佢先,好樹泥
佢個團成日都係佢威晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞