無數實例話你知,Casetify係史上最硬淨嘅電話殼

291 回覆
1262 Like 24 Dislike
都唔知佢哋點樣跌 年年換機都買一個casetify 跌到個邊甩 都冇爆 就算跌落石地都係咁不知幾好用
連燈仔之前打鑼打鼓吹到間嘢俾人告要賠天價準備執粒=即係冇事繼續賺大錢
Casetify好似到而家都未交statement of defense
所以咪扮無事囉
我裸機仲威
「吓,乜你哋驚跌爛要戴殼架?」
淘寶都好撚過佢
犀牛盾個個我甩到on9 wo
公道講句,用緊有保護貼嘅殼(四個角凸起嗰個),有次踩單車成部手機震飛咗出去都冇事
uag monarch pro kelver
買得casetify應該唔係為保護手機
用過switch easy 跌幾次都係爛殻
我記得casetify未咁出名之前佢係賣防撞起家,個陣已經要2百幾3百一個全透明殼之後買黎試下,有一次係枱面跌落地,唔係街個啲磚地,iphone11成個背面個玻璃全部碎晒 甩埋出黎見到啲零件 去apple比啲職員問我係咪比車轆過 永久blacklist
膠套好易黃
我都係switcheasy超薄殼跌落地爆殼,機無事
iPhone 配 Casetify
智障mk overpriced low-quality 組合
買個一個,用唔夠一年甩邊垃圾
厚過人、又貴過人,但保護力差過人

佢嗰隻bumper殼柒到仆街,我一早拎過出嚟笑
佢以為我唔知咁,獨醒到
審美眼光有幾差嘅人先拎得出街

https://lih.kg/ksBCtT
#3 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
俾車碌過乜殼都唔掂
個電話殼咁貴緊係要用手機好好保護啦
有冇諗過係個人on9
買applecare+好過買casetify
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞