無數實例話你知,Casetify係史上最硬淨嘅電話殼

291 回覆
1262 Like 24 Dislike
佢個價錢可以買到其他實用嘅case有餘
好撚硬淨 每日跌幾次部電話新嘅一樣
智商稅
我都咁話,最憎又重又厚嘅殼
又唔會成日跌電話落地
10蚊透明膠殼保護性仲好
你咁講就錯啦,淘寶貨好過佢
傻閪先幾百蚊買個垃圾case
市面上好少Iron Man 嘅iphone case賣
本身想入黎同你開年,
睇左內文先知道係自己對標題有偏見,
好對唔住,
祝你新年快樂!
用開習牛盾
用開UAG, 1樓跌過落地下,e scooter用用下飛走咗
完美無事
其實係覺得5/600蚊唔係啲咩錢 靚靚地個手機殼咪比錢買囉
就算係品牌效應又點呢 品牌本身就係個價值
你唔問lv gucci買黎做咩 咪就係佢個品牌囉
上年因為pxxxxo代言用$499買左個膠殼
粗用無一年就爛邊 壽命勁低 無下次
說好香港老千故事 唔計較得咁多
casetify垃圾已經唔需要證據
用歪撈蕭 平 款多 一樣咁硬淨
in devilcase i trust
佢條ig 掉手機片說服到我
衰撚過淘寶貨啦
質你老母量啊
非pro 14同15全系會平好多

去年發表 iPhone 14 系列的時候,Apple 表明更改了 iPhone 14 和 iPhone 14 Plus 的機身設計,令維修變得相對簡單,同時達至更環保的效果。這個轉變未有應用在 iPhone 14 Pro 和 iPhone 14 Pro Max,事隔一年,Apple 終於大幅修改 iPhone 15 Pro 系列的機身設計。

除了改用鈦金屬機身,iPhone 15 Pro 和 iPhone 15 Pro Max 的機身構造亦有重大轉變,結果是背面玻璃損壞的維修費用得以大幅下調。根據 Apple 香港官網刊載的報價資料,iPhone 14 Pro 和 Pro Max 維修背面玻璃的費用為 3,909 和 4,199 港元,但 iPhone 15 Pro 和 Pro Max 只需 1,299 和 1,499 港元。
事實有用佢同埋冇用,佢分別真係好大
我用開casetify 未試過有以上情況發生
利申。成日跌手機
傻鳩先買
鏡頭邊凸出黎的手機殼 (casetify , 犀牛盾 等等) ,其實最後會因為撞擊鏡頭四周邊邊而壓壞玻璃背面,看看相就知多數從鏡頭位向外蔓延。 casetify 確實真係bulky 得黎又唔係好補護,手感亦都真係麻麻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞