你班連登仔係咪傻撚左

545 回覆
5359 Like 183 Dislike

樓主講得岩呀,當初你班仆街不為本土站起來
話我地係暴力

到我地咪站不起來,而家你又拎返呢樣野黎講
諷唔諷剌啲?

係諷刺,但凡有不公義都要發聲,係我地既基本責任

咁學民仔咪好著數?
十一組人鍊
清場解除義士武裝食杯麵
屌尻義士扔磚係 hit and run 唔肯坐監

依家 gphone 有監坐啦,又屌本土撚唔幫手
真係兩邊你買哂

一陣佢地又屌你 一條人鏈篤灰就怕到唔敢行動
叫你縮返落你老母個閪度架啦

學民個陣又多人又成,叫班細既出黎人鍊,話自己只係 x Japan 無用人鏈阻人真係好撚無恥

話我地係暴力

諷唔諷剌啲?

咁學民仔咪好著數?
十一組人鍊
清場解除義士武裝食杯麵

真係兩邊你買哂

泛民就係咁仆街

話我地係暴力

諷唔諷剌啲?

所以我上面都話唔會因為佢俾人拉而開香檳
我只係睇唔過眼有班人又大愛上身

呢班人幸災樂禍係衰,但情有可原
奇怪係班大愛左膠仲有咩資格怪人地

真係唔面紅?

幸災樂禍都比人屌,涂謹申當日話義士坐監係判刑合適係乜野?依家鍵盤戰士都係數翻 gphone 當日做過乜咋,想洗底,當左自己中共呀,六月無四號咩

話我地係暴力

諷唔諷剌啲?

咁學民仔咪好著數?
十一組人鍊
清場解除義士武裝食杯麵

真係兩邊你買哂

又好似有d道理

話我地係暴力

諷唔諷剌啲?

咁學民仔咪好著數?
十一組人鍊
清場解除義士武裝食杯麵

真係兩邊你買哂

又好似有d道理

gphone 班友要求本土撚幫d咩?

話我地係暴力

諷唔諷剌啲?

咁學民仔咪好著數?
十一組人鍊
清場解除義士武裝食杯麵

真係兩邊你買哂

又好似有d道理

成班學毛仔出哂 post 屌本土撚唔幫手又唔計?
又去翻十一 gphone 係升旗禮所以 gphone 無組人鏈?
我懷疑泛民班打手而家唔出聲淨係推正評
幾個同黃之鋒有關既都500+

反而正正經經講既就100咁上下

話我地係暴力

諷唔諷剌啲?

咁學民仔咪好著數?
十一組人鍊
清場解除義士武裝食杯麵

真係兩邊你買哂

又好似有d道理

成班學毛仔出哂 post 屌本土撚唔幫手又唔計?
又去翻十一 gphone 係升旗禮所以 gphone 無組人鏈?

人地屌柒學民左膠 佢地就話要合作唔好分裂
搞事者係五毛

轉個頭第二單嘢
佢地就帶頭割蓆 屌人地係鬼

永遠都為人地唔啱
gphone就講乜都啱
咁撚樣雙重標準法 想錯都難啦

道理根本唔係佢地個面,旺角義士就判刑合適,依家就政治逼害

你地班爛仔可唔可以好似gphone咁改變美國政府政策先
唔得就乖乖地返去坐多十轆八轆先啦
當時有衝企前排,睇住有人俾人出賣篤灰既都知咩料啦,成班小朋友係到打飛機,講事實就五毛

你地班爛仔可唔可以好似gphone咁改變美國政府政策先
唔得就乖乖地返去坐多十轆八轆先啦

我最記得學聯著住 holister 話香港人權無問題

係咪講事實既又係五毛呀
私怨大過天
Gphone入壁堅...
連登仔不嬲信唔過
睇下上次七一愛國集會個釣魚post,一千蚊就大把連登仔爭住報名做愛國分子
當時有衝企前排,睇住有人俾人出賣篤灰既都知咩料啦,成班小朋友係到打飛機,講事實就五毛

佢地根本唔明
當你親眼見到朋友 或者係自己
俾班仆街出賣害到俾人拉個時
係咩感覺
你個撚個都非黑即白,唔撚肯接受唔同聲音 一盤散沙咁

繼續內哄啦

本身不嬲各有各做
係左膠學毛要搞串個party
帶頭屈人係鬼 玩篤灰在先
鬼叫本土撚犯開法 有位俾人入咩
佢地咁撚錫身 又有泛民老屎忽照撚住
為所欲為
今時今日算係有報應
而且我同你講 條數佢地有撚排還
連登高登仔都唔抵得黃之峰上TIME 呀

關乜鬼人鏈事丫

不過之峰係證法局食杯麵又係衰既,佢係有能力,但亦都係政棍,人仔細細好攻心計
連登仔對民主黨:唔好私怨行頭
連登仔對雙學:抵撚死

其實唔知班鍵國能做乜架,乜派都反好恐怖
香港人最叻架啦 搞唔到我 話鳩知你聽日就殺撚曬啲人
樓主,你是個聰明人,我可以用聰明的方法和你說話,外面的人就不行。讀過書明事理的人,大多數已經在政府裡面當官了。所以我們要對抗中共,就要用一些蠢一點的人。對付那些蠢人,就絕對不可以跟他們說真話,必須要用宗教形式來催眠他們,使他們覺得所做的事都是對的,所以『和平抗爭』只不過是個口號,跟「阿彌陀佛」其實是一樣的。
香港人係網絡言論上嘅智慧好低,好多人純粹跟風、人散播失敗主義佢又一齊講
以前做港豬你唔理就唔理,依家做港豬會上網講香港冇得救,成個士氣俾佢地帶沈
世界上比香港更無希望嘅國家大把啦
你睇東歐都一大堆
但人地唔會好在夠單純,知道要反抗就會煲起情緒,或者噉講,依個世界除咗支那,冇國家嘅人俾人打壓會叫人唔好反抗、會宣揚自己國家已死、仲要有大把人buy依啲失敗主義撚

宣揚自己國家已死係泛民同蘋果做左幾十年
我好想做港豬 開開心心生活算
但奈何我唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞