你班連登仔係咪傻撚左

545 回覆
5359 Like 183 Dislike
有三千幾正評都幾感動

如果同一個post貼舊登, 我估負評遠超正評

今日睇過,以為去左港人港地
屋企人連親戚性格盟塞 兼學識淺
大中華膠
幾十年嘅思想根深蒂固
不可教化 亦冇咁多心力嘈
要教就 就教身邊嘅朋友 平輩仲好
其實香港去咁嘅地步,仲有得救咩

早就無得救係啲on9發夢有得救

我真係屌你老母。
講真,雖然可能最後結果唔知係點。
但而家有一班人肯為香港同埋所有愛香港嘅人出力奮鬥,去爭取。我唔明點解可以去恥笑佢地。

即使你幫唔到手,但你真心愛香港嘅話,支持佢地就已經好好,而唔係好似而家咁講啲悔氣說話。

「無力協助他嗎?也願你任由他」
希望各位真係唔好灰心

佢為香港付出 笑撚死人 連登仔果然弱智 我用圖答你

有咩問題?點弱知法?質疑人唔該詳細提出觀點。

爭取中國人權無問題

有咩問題,對抗世界任何獨裁暴政,爭取天付人權,咁都唔岩,唔通支持暴政岩?係咪反共反到連基本是非都無埋呀?

中國人既事關香港人咩事 中國有民主香港先有民主

屌你啦,無限放大1/2個point就可以完全無視佢地幫港人爭取權利搞到要坐監?
係咪癡撚左線呀?
大中華膠
幾十年嘅思想根深蒂固

教啲冇得救既托咩 教啲仲識用腦既最好
香港加油
pish
連登已經變左mk天堂 如果唔係個app做得好 我寧願番舊登
黃G鋒坐監係好事,至少你班傻柒唔洗俾佢撚多十年先發現爭取唔到民主,政棍都吹捧
好好裝備自己
大中華膠
幾十年嘅思想根深蒂固

政治冷感嘅先最需要教,起碼佢地知道中共會害鳩死佢地先
大力推反五毛
私怨撚 假o架
fb同連登都有呢d假私怨撚

例如有人答佢一下佢就跟唔到 變人肉錄音機
例如為左令盡量多唔同觀眾情緒化攻擊唔同自己o既人 互相矛盾o既金句文都會拎晒出o黎
例如香港社會同政圈分黨分派分歧分得好細好微秒 佢地作為外人 冇經歷過雨革扮有 私怨o既內容會搞錯 將私怨對象搞錯係自己人都得
樓主講得無錯
去到呢個時候 
唔理你係左定右都唔應該再內鬥

btw jews係抵死
其實狗官判詞根本唔止針對佢三個, 講明近年興起違法達義, 鼓吹暴力, 以犯法為榮呢種歪風, 希望判刑起阻嚇作用。
根本係講緊呢幾年企出嚟抗爭嘅人
其實狗官判詞根本唔止針對佢三個, 講明近年興起違法達義, 鼓吹暴力, 以犯法為榮呢種歪風, 希望判刑起阻嚇作用。

你講乜撚野
點解你會覺得佢地以犯法為榮

個官真係喺判詞咁講,唔係個巴打作

你講乜撚野
點解你會覺得佢地以犯法為榮

個官真係喺判詞咁講,唔係個巴打作

咁梳

夠荒謬呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞