[投訴之都]賀歲盃|佩雷爾托迪領球星教小朋友踢波 疑聲浪大遭投訴警察到場

202 回覆
263 Like 3 Dislike
現在XG傻人真多
https://c8.alamy.com/comp/2G53T3G/uk-london-aerial-view-of-concert-at-hyde-park-2G53T3G.jpg

我隨手搵Hyde park 搞concert既圖就見到咁
附近啲樓cheap得過康城幾多?
公園有音響?有stage? 咪又係咁搞
中產生癌死啦屌你
如果係一個咁大型既EVENT, 嘈就預左,
果度幾十人, 有冇必要開咁大聲呀?
街馬都多人啦係咪, 有冇人投訴呀?
說好香港故事
九唔搭八講到投訴都有同理心
投訴就投訴喇,投訴完又面懵唔認係最柒,鬼佬啲無理投訴都冇咁柒,人地柒都會堅持立場
點解要搵窿捐,要搵窿捐應該係你地呢班投訴撚
小小事就投訴
更何況依家係日頭
唔好同我講只要覺得係騷擾就係嘈
如果係夜晚你投訴我都覺得合理
踢波緊係會嘈架喇
嫌嘈就搬走咪撚係到獻世俾人笑
外國啲球場仲近民居添呀
又唔見外國有人投訴
如果咁都投訴英超西甲個啲唔撚洗踢啦
屌你老味, 我都話左佢地唔撚係踢波嘈
佢地係SET左音響, 一個幾十人既EVENT
個主持人拎住支咪, 嘈住一個十萬人既社區
唉呀,比人投訴好撚唔順呀柒頭皮?
抵撚死啦死傻柒
英超西甲啲球場夠set哂音響啦,仲有大量球迷一齊叫個啲打氣聲添,相信點都嘈得過人地練波掛
無睇開波就自己收皮啦
好柒呀你
做乜鳩呀你又
一個訓練場, 一個球場
兩個都唔對等
如果因為馬會個場有人踢波就投訴, 一早上左東張啦
我純粹係以一個正常人既角度去睇呢件事
不如你上fb睇下屌投訴班人多定練波班人多
現實冇渠道俾佢發洩,就上網喺度紅色大字發花癲
打橫嚟講
其實呢啲人現實真係好撚慘
你又做乜鳩先啱呀
你自己都識話訓練場同球場既分別
你覺得人地訓練會嘈過球場比賽?
個重點係人地外國都唔會好似你咁柒咩都走去投訴呀
以為紅色大字自己就O岩
賤種之都
不如你睇下呢到有邊個撐你班投訴撚
黎黎去去得你個三個ac係到自己打飛機
講嚟講去咪又係鍵盤戰士
On Lun 9
可惜又柒又文盲
咁顯淺嘅一條法例都可以睇錯
都唔知佢幼稚園畢業未
住康城班垃圾人
咁又點?
所以? 你投訴乜撚嘢?
相反嚴格d捉,任何機械做成既噪音都係犯法

點睇你班投訴撚係fb俾人屌到反艇
出黎回應下
所以香港沉淪係有原因
投訴之都係咪都投訴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞