Ado 討論區 (4)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
右邊有一帶d手足真係首首都識咁濟,勁好氣氛
我附近都有對情侶 勁臭勁大汗 動漫節嘅味x1000咁款
我都想
都係我嘅入坑歌
隔離有兩個師姐估會唔會唱unravel
我想講我都想不過廢事劇透
Ching你都係左邊風火輪附近?
Zone A
我睇唔到右邊唔知

靚視野全程睇到Ado Cage
應該真係甩 今日表現其實冇咁好
show個pull up都冇左
我都諗唔明
唔知係支咪出事定想我哋唱
我都想 然後幻想佢睇返自己一路唱依首一路羞恥叫個畫面就正
屌那星,四五條友係咁偷拍video無staff理
以為係個咪有問題
+1 然後唱完搵窿捐
應該唔是
* New Genesis新時代
* Usseewa うっせぇわ
* Lucky Bruto ラッキー・ブルート
* Readymade レディメイド
* Rebellion リベリオン
* Fleeting Lullaby ウタカタララバイ
*Motherland マザーランド
* Gira Gira ギラギラ
* Tot Musica
* Aishite Ashite Ashite (cover)
* Watashi wa Saikyou 私は最強
* Ashura-chan 阿修羅ちゃん
* Yoru no Pierrot 夜のピエロ
* Kura Kura クラクラ
* Kokoro to iu na no fukakai 心という名の不可解
* Stay with me (cover)
* Show

Encore
* Gyakkou / Backlight逆光
* Freedom
* Senbonzakura 千本桜
* Odo 踊
A區左前有撚樣舉把扇遮住晒
如果佢唱呢首 事後睇返應該又會暴走
亞博戇鳩鳩搞埋啲送扇
勁想聽一次live 嘅unravel
佢fc個radio都好似停左一個星期
好似之前唔舒服

我覺得今日都ok嘅
氣氛
set咗規矩唔俾大家拍片,影相。大家投入一齊去玩氣氛好好多,再加上 佢係Ado
扇真係on99
未見過人有演唱會用乜鳩應援扇
呢首係咪未唱過live
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞