Ado 討論區 (4)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
ig出咗蘇粉post同開放時間
幾錢
唔知
淨係知會帶手燈
收780
2連,面交
只求可以入場
https://t.me/xxxav1n
design真係hea到...
得匙扣150有興趣
買4月未武道館埸販好過
咩料,想人 1 / 2 點等到8點睇live?
如果個鎖匙扣係立體就有興趣
屌你依家平面就咁一舊膠
武道館 国立
食左50蚊水買左件T
Beach Towel 堅正嘅
真係不了
還掂已有Travel Ado 襟
炒2千接近3千一張個d牛 講真都就夠台灣機票+演唱會飛去現地睇了 荒死佢下鋪巡演唔會去台灣咩 唔去香港就會
想問有冇人知邊度有得買螢光棒
窿馬蒸腎
買碟算

#Ado 首次世界巡迴演唱會「Ado THE FIRST WORLD TOUR “Wish”」香港場,CD專輯販售場地相關說明。

【販售地點】
亞洲國際博覽館Hall 10
((CD專輯櫃台與官方周邊櫃台是分開的喔))

【販售時間】
18/2(日) CD專輯販售帳篷販售時間 預計14:00開始,至22:00結束。
((若提早售完將提早結束。))
((不論是否持有門票皆可購買商品))

當天現場購買Ado專輯即贈 #香港場專屬特典紀念票卡 (PVC材質),一張專輯贈送一張特典卡,兩張專輯即贈兩張特典卡,如此類推。

【CD專輯購買注意事項】
※現場排隊動線請依照工作人員指示,謝謝配合。
※專輯各版本數量有限,可能有提早售完的情況。
※敬請自備零錢與提袋,專輯與特典卡贈品數量、發票與找零請於現場點清,離櫃後恕不受理。
※CD專輯售出後,產品若有瑕疵僅限於當日現場接納換貨,須將贈品一併退回,逾期恕不受理!不設退款!
※現場接受現金,電子支付及信用卡付款。
※販售時間與地點有調整的可能。更多即時情況將隨時於IG與FB限動中更新,敬請多多關注。

@clockenflap @neonlitmusichk
https://www.instagram.com/p/C3XZ428PxTs/
第一次呢啲企位show
即係早一個鐘去跟順序排隊就得 唔洗鬥早去排隊?
4月日場国競最後一抽過左數趕到尾班車
後日仲有公售
祝各位龍馬精神
抽兩張又係抽唔中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞