黏土人同好區 (30)

993 回覆
5 Like 2 Dislike
爛到咁,要搵dhl先知咩事
仲要盒彭德 地台果包件都唔見埋
唔係嘛,個度好多件下,有埋彭德啲手手腳腳
DHL有無覆你
係呀 開頭都唔知 以為得個地台 點知對一對張說明書 入面有其他手手腳腳

DHL今日黎左我度影相 開左file會通知返日本果邊
由日本果邊主動搵返AMIAMI 之後就睇下佢地點搞
[urlhttps://www.goodsmile.com/zh/news/5881][/url]

100女友6月10出貨
等tclub出貨
弱弱一問
tclub網上訂貨係咪要一次消費夠300蚊先可以做到個會員有9折?就咁冇消費登記果個會員係咪冇9折?
訂夠$300先可以做會員。
會員價喺拎貨果時計。拎貨果時即刻做埋會員,就可以有會員價
啫係如果我而家未係會員,網上訂隻$400既黏土人,之後落$100訂
到拎貨既時候係咪就可以直接做埋會員,用會員價買之前訂左果隻?萬分感激
弱乜撚嘢弱一問
強強一問
如果你真係訂$400土人,拎貨個陣你點都要俾$300,$300都夠你即時做會員

利伸:因為一開始訂單訂金都過$300,頭一隻土人唔夠$300 show 返網上單佢都俾我做會員,用會員價買野,買夠$1,000仲幫我扣返$20
我本身係驚拎黎做會員果一隻佢唔比我會員價買
聽你咁講應該ok
麻煩哂
我就訂夠300立即拎會員咭
有土人group友話佢件貨超過300都可以即攞會員咭

網上會員要加入返會員咭資料先有折
同埋訂貨有你資料咁就訂貨單有埋你電話同名
收到收到唔該哂
想問下tclub 出貨係咪比較慢? 之前訂第2批話5月尾出貨既LA+ 未有聲氣, 幾隻五月出哂貨既又係無左影
我見我朋友訂波奇面慢幾日到
都唔會好慢 千束都係慢幾日 我已經拎左
一早拎左啦
你落拎貨間鋪問下好啲
第二批la+已經拎左?
5月27已到
旺中後果間分店仲有現貨賣
到貨係電郵通知?
你係舖頭訂定網上訂,兩者有唔同
網上訂就會逐者收到到貨email ,門市訂就要到晒先通知
問完客服, 先SEND到貨電郵比我, 應該漏左 唔該哂大家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞