[ViuTV] Chill Club 星期日 21:30 (189)

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
對眼埋咗少少
和音好好聽呀
Chiutung幾正
應該無人同我爭阿左?
覺得佢最靚
佢出道嗰年啲歌首首都好聽
no money no honey, fallen for u
我最鍾意ok sure
好似有個巴打叫阿左老公
係 你對手得一個

淨係記得造星4慘敗
下星期又international
下集indie之夜?
評判一聽到又係咩咩咩合唱團都收收地皮
痴線下集真係搵鬼睇咩
逆流 x 摩四
應該幾正
Chill Club 第214集
11/02/2024

主持: 鍾卓穎、王頌茵
嘉賓: Beanies、小塵埃、Anson Kong江𤒹生

Joey Tang開場

Beanies - 最佳女團友
小塵埃 - 拼命優雅
Beanies/小塵埃 - Never Never Land

Anson Kong江𤒹生 - Blue Monkey
Anson Kong江𤒹生 - Keep Rollin'

榛綦 - 旅程多得你守望

Chill Club推介榜
冠軍: 乙女新夢 - 戀愛禁止

小塵埃 - bye-bye
Beanies - 十二變
Beanies/小塵埃 - 世界與你無關

That's all we have tonight

下集預告: 摩四青年、逆流、Henry Moodie

Chill Club推介榜 第7週
1 8 戀愛禁止 乙女新夢 (6)
2 6 以正義之名 陳蕾 (2)
3 9 I'm Marf-elous Marf邱彥筒 (2)
4 7 你不會一輩子的愛上我 Tyson Yoshi (7)
5 10 LOUDER Yan Ting周殷廷 (2)
6 5 爆煲急救指南 The Hertz (6)
7 NEW All That I Want 馮允謙(feat.Marf邱彥筒)
8 NEW 無傷大雅 林峯
9 2 雙喜樓 Twins (3)
10 NEW 四五成群 ERROR

Out
1 再見有時 sica (5)
3 9SHAKE WinWin楊安妮 [feat. CotaBoii] (2)
4 史詩式完結 Mischa葉巧琳 (2)
有參加過咩剩係記得阿左參加過3

屌你老母又trAsh.......

99輸咗啦,但唔記得對手係邊個
睇返個表演好7 抵輸
記憶中係拖隻喼出來扮返空姐?
但都唔記得對手係邊個了
應該係其中一個老豆啦
(no offence)
假如旡k-pop / 跳唱

呢班「唱家班」應該可以學佢地既翡翠天后前輩咁走條容易D既路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞