[ViuTV] Chill Club 星期日 21:30 (189)

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
跳落太平洋都洗唔清啦你
winka喺collar 喎
咁係啦
咁rika最靚
台上面全部cos緊ww
一見到佢就望到個鼻窿先
係呀 我覺得係幾好聽
但佢唱得幾好
4個人都分上下弦
高一個頭好似唔係好夾
幾好唔錯
Chill club上最少應該係makerville嘅歌手
呢隊真係好野,殺出條血路
Jarie成個研磨咁
唔知點解,Rika某啲角度似冼迪琦
EOS 走左
清者自清
同KC爭WW
屌 原來有臭雞Ash

Chill Club 第216集
25/02/2024

主持: 鍾卓穎、沈殷怡
嘉賓: J.Arie雷深如、乙女新夢、Sisterbing冰姐、蘇裕邦、Wednesday Campanella

Joey Tang開場

J.Arie雷深如 - 群青
J.Arie雷深如/乙女新夢/Sisterbing冰姐/蘇裕邦 - チキチキバンバン

Wednesday Campanella - 聖德太子
Wednesday Campanella - Edison

EOS - Sexy Dangerous

Chill Club推介榜
冠軍: The Hertz - 爆煲急救指南

乙女新夢 - Idol
J.Arie雷深如 - 甜心老爹
乙女新夢 - 戀愛禁止
J.Arie雷深如/乙女新夢 - 向日葵的約定

That's all we have tonight

下集預告: Dear Jane、陳柏宇

Chill Club推介榜 第9週
1 3 爆煲急救指南 The Hertz (8)
2 10 Rocketstars MIRROR (2)
3 2 All That I Want 馮允謙(feat.Marf邱彥筒) (3)
4 8 說好的未來 Winka陳泳伽 (2)
5 6 空城記 陳奕迅 (2)
6 7 無傷大雅 林峯 (3)
7 9 回憶半分鐘 Cloud雲浩影 (2)
8 NEW 青春告別式 張敬軒
9 NEW 黑玻璃 洪嘉豪
10 NEW You're Gone 應智越

Out
1 你不會一輩子的愛上我 Tyson Yoshi (8)
4 四五成群 ERROR (2)
5 雙喜樓 Twins (4)
已經贏咗iswim
早餐KOL
有大合照相
叫比清都唔清嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞