[#BartomeuDimiteYa] 巴塞隆拿球迷討論區 (221)

1001 回覆
12 Like 11 Dislike
我係利記即刻出聲明同巴塞斷交

多蒙特都應該要咁做

以前買法比又係係咁搞小動作
屌佢地老母

有d人仲理直氣壯話多仔應承咗要畀丹比利走,所以咁樣做冇錯
大佬 畀你走唔等於所有offer都要接受架喎
唔通人地出$1多仔唔肯 你又咁玩?

以前洗橫手買法比得罪阿狗仲未夠皮
依加一次過得罪利多
班膠層係咪要得罪哂全歐洲先安樂
其實西甲真係好撚垃圾。成撚日吹自己第一大聯賽。唔好話VAR,連門線技術都仲未有。執左佢喇。人地意假都有VAR 喇

單計球隊都仲有得講下
但配套就
整左呢D邊有得黑呀
其實西甲真係好撚垃圾。成撚日吹自己第一大聯賽。唔好話VAR,連門線技術都仲未有。執左佢喇。人地意假都有VAR 喇

單計球隊都仲有得講下
但配套就
整左呢D邊有得黑呀

上季貝迪斯果球呀屌
個球證之後拎左最佳球證架
係羅素班底轉會先會咁㭍
九月一推唔到巴杜娒我唔會再睇巴
直到下任主席上台
係羅素班底轉會先會咁㭍

勁嘅就出西價
廢嘅就一次過比唔理價錢
賣人點都賤賣
係羅素班底轉會先會咁㭍

勁嘅就出西價
廢嘅就一次過比唔理價錢
賣人點都賤賣

你半個月前出1億都可能賣丹古俾你 見到你連保都40m 我係多利唔搶你都對唔住自己啦
係羅素班底轉會先會咁㭍

勁嘅就出西價
廢嘅就一次過比唔理價錢
賣人點都賤賣

你半個月前出1億都可能賣丹古俾你 見到你連保都40m 我係多利唔搶你都對唔住自己啦

點止半個月 起碼7月先有計傾啦
得罪講句 而家企硬埃及20m 去到過幾日冇人出岩價咪又10m 8m賣算
得罪講句 而家企硬埃及20m 去到過幾日冇人出岩價咪又10m 8m賣算

埃及就算喇。華DEE都唔鐘意佢
係羅素班底轉會先會咁㭍

勁嘅就出西價
廢嘅就一次過比唔理價錢
賣人點都賤賣

仲有垃圾又死hold 成日扮窮 ag仲有人出價就賣 咁咪有錢囉

疤狗仲有成堆垃圾全部清唔到
係羅素班底轉會先會咁㭍

勁嘅就出西價
廢嘅就一次過比唔理價錢
賣人點都賤賣

仲有垃圾又死hold 成日扮窮 ag仲有人出價就賣 咁咪有錢囉

依加賤賣咪等於認自己買水貨
死要面

埃及就算喇。華DEE都唔鐘意佢

重點係賤賣
其實拿撲達有冇講過想參選

有講過話會返 但唔知係咪真係選
始終經過上次應該心淡

始終經過上次應該心淡

上次無啦啦整個3冠比班加泰豬搞到輸10%

15年先攞完歐聯,點解短短兩年就成堆垃圾貨

Check吓哩兩年買左咩人先

始終經過上次應該心淡

安sir正仆街

其實你睇下14-15果年都有D死貨
但清清下上年又有D

咁樣散法啲人 又買垃圾 物以類聚

始終經過上次應該心淡

安sir正仆街

佢錯在一樣比果個3冠迷暈左
即刻放棄哂14-15果年D改革

始終經過上次應該心淡

安sir正仆街

3冠根本msn功勞 班加豬仲走去選羅素派嘅大雄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞