[#BartomeuDimiteYa] 巴塞隆拿球迷討論區 (221)

1001 回覆
12 Like 11 Dislike

翻譯?

拉加白, 就等於我
André Gomes: "I'm a mixture of Rakitic and Iniesta"
有咩足球比分,賽程,新聞apps好用?
Espn成日彈其他體育新聞,好撚煩

Livescore 睇比分一流

9流,成日delay

Livescore 睇比分一流

9流,成日delay

偽山有冇推介?
唔知你問邊個

比分我用球探就算
唔知你問邊個

比分我用球探就算

比分用bet365
實冇delay

翻譯?

拉加白, 就等於我

賣撚哂小白 拉 打兩個中場算
André Gomes: "I'm a mixture of Rakitic and Iniesta"

咁都講得出 走啦

賽果一定係livescore
不過有新聞

賽果一定係livescore
不過冇新聞

咁都講得出 走啦

點解可以咁有自信

小白防守+拉仔盤球?

咁都講得出 走啦

點解可以咁有自信

a豬>拉白啦

都係轉會費方面

咁都講得出 走啦

點解可以咁有自信

a豬>拉白啦

都係轉會費方面

反AG既loser不願面對

咁都講得出 走啦

點解可以咁有自信

場上就自悲
Ag
比你地你地想條仆街大雄用嗰2.2億買垃圾定嗰2.2億留係下季用但今季踢得差?

咁都講得出 走啦

點解可以咁有自信

a豬>拉白啦

都係轉會費方面

反AG既loser不願面對

Ag根本就係全盛小白沙維合體 用拉白黎講就算 咁謙虛嘅球皇邊到搵
比你地你地想條仆街大雄用嗰2.2億買垃圾定嗰2.2億留係下季用但今季踢得差?

睇下買咩先
而家傳丹同古係對路

咁都講得出 走啦

點解可以咁有自信

場上就自悲
Ag

靜啦 ag人工同轉會費高過曬 rafinha roberto samper alena總和

睇下買咩先
而家傳丹同古係對路

垃圾囉

翻譯?

拉加白, 就等於我

賣撚哂小白 拉 打兩個中場算

感謝球員ag 提供笑話

睇下買咩先
而家傳丹同古係對路

我覺得未必買到

睇下買咩先
而家傳丹同古係對路

垃圾囉

條垃圾保就算撚數啦,波都未撚的得掂學人踢巴塞

睇下買咩先
而家傳丹同古係對路

垃圾囉

條垃圾保就算撚數啦,波都未撚的得掂學人踢巴塞

https://twitter.com/neurophate/status/898487076055920640
FotMob
https://itunes.apple.com/hk/app/football-scores-fotmob/id488575683?mt=8

用開呢個,正
有哂陣容、賽程、球員資料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞