YouTube Premium 超平價訂閱大法!網民實測每月只需$1.56!

340 回覆
62 Like 93 Dislike
其實冇咩影響, subscribe mr.beast, PewDiePie, Smosh咪照樣可以睇
做緊土耳其人,加左價唔記得幾錢了
同埋可能計過數分析過
隻眼開隻眼閉依條小路掉返轉會吸引到更多人肯比依少少錢兼唔會轉平台
youtube固然係有一定程度壟斷性
但迫得太盡難保啲人走曬去抖陰/其他平台
信用卡頭6 BIN已經識別張卡係咩地區發行
Google 要做一定做到

唔極端便宜既地區,放水對Google損失唔大
我需要搭的士咪搭的士 唔gur臭格的士佬 你上的士之前可以揀的士佬?
我要睇youtuber條片咪上youtube搵片睇 你可以唔用youtube睇到youtuber條片?
你show 啲logic黎睇下
YouTube Premium 要來做咩?? Youtube狂打壓言論自由, 梗係唔會比呢D錢佢洗
你睇返多d你睇開嘅片 洗佢個algorithm 咪得
你個d youtuber 係個狗platform 到搵狗錢
你睇個狗platform 入面個d 狗youtuber都係幫狗platform 搵緊錢
你都係幫緊狗platform賺緊錢再比你d 狗youtuber
同第你一個個cm 唔想比狗賺已經背道而馳
你只係另一個方式比錢佢賺
而唔係無比佢賺錢 你要完全唔比錢佢賺
你就要完全唔睇囉
而唔係咁威猛咁話唔會比錢佢賺
你只係一係free ride ge 濕尻
唔肯出錢去support你睇個 d youtuber
唔好講到自己咁撚威風啦濕尻
明唔明白呀logic?
你打長文就啱咩?
唔subscribe premium 就係free rider?
唔想每個月比錢platform 等佢自己同youtuber 拆ads revenue 都有錯?
onl99
咁你啱晒囉 咁你唔好話自己唔會比錢佢賺
只係你自己唔會出錢比佢賺
兩個意思黎架logic皇
唔比錢有咩所謂呀濕尻
不過唔好講到自己咁威武囉呀濕尻
佢set個subscription 出黎會唔會賺少過你逐條片click 賺ads啊?
第二我out of pocket冇比錢咪話10蚊都唔想比佢賺 有咩問題?

另外我得罪過你?定你鍾意周街屌人 講唔過就話人濕尻
最大問題係3張信用卡都block咗呢啲交易
30蚊左右
最平唔係印度?
搞咁多做咩
用開messi國
遲早又玩爛
比人收購左變左毒
再出果個先無事
同D on9駁咀專員答佢一次算啦 跟本唔同水平唔好拉低自已去就佢, 或者block左佢就算
仆街做緊美斯屋企人 原來nigga 咁平
cancel再加訂閱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞