YouTube Premium 超平價訂閱大法!網民實測每月只需$1.56!

340 回覆
62 Like 93 Dislike
YouTube Premium 超平價訂購大法!YouTube Premium 可以讓用家享受無廣告、離線播放和背景播放的功能。不過,YouTube Premium 月費並不算十分平易,以香港為例個人計劃為每月 HK$78,而家庭計劃則為 HK$138。最近,有網民分享 YouTube Premium 超平價訂閱大法,每月可低至 HK$1.56!

最近有網友於網上社群以「超抵!YouTube Premium 每人只要 $1.58!」為題,分享 YouTube Premium 超平價訂閱大法。他指原本打算訂閱 YouTube Premium Family 服務,其香港月費為 HK$138,而他利用特別方法「跨區」到尼日利亞訂閱 YouTube Premium Family,則只需 NGN 1700,即約 HK$9.35,並可總共六位家庭成員一起使用,即每人年月只需 HK$1.56。

至於,他提到的特別方法,就是利用 VPN 或 Proxy 以使用尼日利亞 IP 位址連接 YouTube,從而取得平價訂閱 YouTube Premium Family,而他使用的為 IPROYAL 的 Proxy 服務,收費為每 1GB 流量 US$7。記者翻查資料,指一般情況下,用家只需在首次訂閱 YouTube Premium 時,使用尼日利亞 IP 位址連接 YouTube,之後收看串流時就可無需再使用 VPN 或 Proxy。
我試過佢會feed d 尼日尼亞 youtube 片比你
定呢個問題都解決到?
就咁睇俾完錢可以轉返地區
靜啦
試咗呃人唔得嫁

目前Youtube 唔會理轉區住
搞Adblock迫到班免費仔去買曬轉區,就開始會郁轉區
十蚊八蚊先俾佢
原價情願唔睇
firefox 仲用到adblock ,無手尾。
呢招之前唔係block 過喇咩
你係咪用鯊魚vpn阿?垃圾黎對youtube無用

用緊
uBlock Origin GOAT
10蚊都唔想比狗賺
照計依個位應該有少少棘
始終比如印度人堅係偏佈全球
最有效咪下下用身份證住址加IP check
但如果咁又要煩外國私隱法律
所以依刻處理adblock/加速器
反正tech開正佢地果泛
相信咁會比較合乎佢嘅成本效益
當然要做一定有得做,成大個google
不過可以下一步先慢慢炮製
佢要嚴格執行就可以set當地信用卡限制
咁你又要睇狗d 野?
狗platform 唔係狗content
無狗platform 何來有content?
的士狗 唔係架的士 係揸的士個隻狗
有幾難明
又係呢招
咦,依個都係方法

咁會唔會有機會因為始終都叫做「有錢收」
咁的士狗架的士你會唔會坐?
唔坐ge 話,咁狗platform 你又睇?
你啲logic又真係好難明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞