S24 Ultra 傳出災情?!螢幕出現不明綠線

147 回覆
76 Like 12 Dislike
3叔: 錢已袋
iPhone 13 Pro係災情
好似唔止呢個問題,好多人個moon矇矇地好似磨砂咁 鬼佬都屌緊

之後有人用顯微鏡睇

應該係炒左車,唔知後續會唔會有得換機或者退錢
全球回收,但唔包香港
一邊笑人地話iPhone個Mon靚唔識野 其實係三星功勞
一邊屌鳩人地笑三星Mon QC廢然後拉埋iPhone落水其實都係用三星Mon
唔使轉移視線 除非你部IPhone抽中LG mon
如果唔係到時自己中回力鏢
冇矛盾架喎
除非好似啲中國機咁決心離開Samsung轉投國產panel
其實今年三星mon已經無以前咁大優勢,boe最新果塊X1已經拍得住,仲要護眼贏10條街, 分分鐘iphone之後pro版都轉用boe
但係有得免費換
其實唔關事 我老婆部s10上年壞 因為入水 啲防水膠老化 moon 係冇事
有巴打整咗幾千蚊喎

iphone 13 pro max 白mon問題 通病
https://lih.kg/3476031
講到尾都係啲猩粉唔輸得
唔肯喎

iphone 13 pro max 白mon問題 通病
https://lih.kg/3476031
我果部係紫色線
我係咪天選之人
法人指出LG Display和三星在iPhone面板上的競爭,一直處於伯仲之間,互有消長。此番由LG Display供應iPhone 15 pro的LTPO OLED面板,對三星極為不利,畢竟去年三星還是iPhone 14 pro OLED面板主要供貨商,據悉三星去年的供貨比達70%。
我買咗apple care,兩年後我就換機
唔知有冇呢個機會

不過都唔會好似ass24咁早有災情掛
即買即壞最好
FB 三叔個group已經有人貼圖話有事
S24出咗1年
唔俾換新,但又肯退貨再買新?咩玩法
wallpaper 黎啫
包唔包香港先
唔係綠線左好耐啦咩3星dog
新model 都咁?
綠線問題已經好耐喇喎,點解仲未fix 到
samsung mon 問題得sony 有事咁都比你諗到?
Samsung S20 出垂直綠線
https://lih.kg/3153074
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞