俾人呃過嘅你真係永遠都有條刺

75 回覆
180 Like 6 Dislike
有好多野都係自己發現真相
因為愛佢 所以原諒
但今日發生左件我同佢講過如果佢咁做我會同佢分手嘅事
俾我發現左 一句解釋都冇
原來心真係可以痛到哩個地步
我以為我地係一生一世 我咩都俾晒你
當一開始講過底線係坦誠
到發現你講過大話
你話你由頭到尾無諗過要隱瞞/呃我
但條疤痕留左係度就抹唔走
之後一路都好驚佢幾時又會再呃自己
當大家無左個信字仲可以點
對唔住
屌 做乜打左我心聲出黎
但因為太愛 分唔開了 唔知仲行到幾耐真係
好痛
我係過來人 已經過左10年 結埋婚生埋仔 但係到今時今日都會發惡夢 成日覺得自己越來越唔鍾意佢 覺得自己連愛錫一個人既機會都無左 段感情係無意思 一切已經太遲 唯有得過且過 咁就一世

條刺拔極都無可能甩 奉勸都呢個煩惱既人 要當機立段斬攬 唔好後悔莫及 浪費左一世 連鍾意一個人既權利都無真係痛不欲生
佢主動坦白都仲話好d
起碼佢係內疚先會同你講
如果係你自己發現真相既仲傷十倍
原諒唔到唔洗迫自己原諒
刺就一定喺度,之後點樣行落去隨心就好
最緊要以後愛自己多d、信自己多d

多謝絲打
我係過來人 已經過左10年 結埋婚生埋仔 但係到今時今日都會發惡夢 成日覺得自己越來越唔鍾意佢 覺得自己連愛錫一個人既機會都無左 段感情係無意思 一切已經太遲 唯有得過且過 咁就一世

條刺拔極都無可能甩 奉勸都呢個煩惱既人 要當機立段斬攬 唔好後悔莫及 浪費左一世 連鍾意一個人既權利都無真係痛不欲生

結左婚生埋仔感情無好左咩
巴打你當年真係好傷
可唔可以分享下你地嘅經歷同平時點相處

收到
完成係我心聲
知唔知俾你呃完 我對你已經失去信心
點解仲要搵返我...
成日都以為會無事 做野之前唔諗後果 針唔吉到肉唔知痛 到有事個陣先黎後悔 我以後唔會
我keep多咗半年就頂唔順了。
佢無呃我,
佢只係好誠實咁同我講。
原來佢無情人個種感覺。

有時候,我還想這是假話。
有時候,真話也很刺痛。
算了吧,我懶得掙扎。
啱呀 佢講大話做戲好叻
佢唔坦白嗰刻我真係完全唔知
佢坦唔坦白都係佢自己揀姐
我到依家都唔識分 咪信住先
有少少懷疑/亂諗就上晒腦
因為真係唔識分
利申A0 ,幾年前追過個女仔,flirt到拖曬手,抱抱,q曬手。無搞同咀,出左n次街,到一日表白,佢同我講佢搵返前男友,之後條刺吉左我幾年唔敢溝女,直到近排。

其實無feel 點解要做d拖手,q手,抱抱既動昨,唉!

出身和尚寺,佛法科,接近0女性朋友
曾經帽過 對家做緊咩我唔知個感覺好辛苦
即使依家女朋友都係成日消失唔覆msg我都唔想過問
已經睇化哂
利申A0 ,幾年前追過個女仔,flirt到拖曬手,抱抱,q曬手。無搞同咀,出左n次街,到一日表白,佢同我講佢搵返前男友,之後條刺吉左我幾年唔敢溝女,直到近排。

其實無feel 點解要做d拖手,q手,抱抱既動昨,唉!

出身和尚寺,佛法科,接近0女性朋友

無錯
明明就不喜歡牽手卻主動把手勾
啱呀 佢講大話做戲好叻
佢唔坦白嗰刻我真係完全唔知
佢坦唔坦白都係佢自己揀姐
我到依家都唔識分 咪信住先
有少少懷疑/亂諗就上晒腦
因為真係唔識分

好辛苦
好似絕症咁一世都唔會好
佢無呃我,
佢只係好誠實咁同我講。
原來佢無情人個種感覺。

有時候,我還想這是假話。
有時候,真話也很刺痛。
算了吧,我懶得掙扎。

早走早著
我keep多咗半年就頂唔順了。

成日都以為會無事 做野之前唔諗後果 針唔吉到肉唔知痛 到有事個陣先黎後悔 我以後唔會

就係你地以為咩都可以暪到
無諗過帶俾人嘅傷害幾大
個影響可以係一世㗎
原來曾經無左信任個人真係會好易諗埋一邊
就嚟半年都仲未好得返
原來曾經無左信任個人真係會好易諗埋一邊
就嚟半年都仲未好得返

我一年都仲係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞