[斷腳啦撚樣] 美斯過到初一過唔到十五苦主哭訴區 (74)

1001 回覆
131 Like 49 Dislike
果然我比大家感化做美斯fans係冇錯

C朗拿度係魔鬼 美斯就係上帝
拎哂世界盃 金球獎 真球王 史一
唔需要尊重球迷
我以後都唔會再留意條屎一球王
下定決心去首爾睇美斯都不覺荒涼
連美斯好波有求必應仲要親民
冇美斯咁有爭勝心
連握手影相都爭住做第一個走
花迷又話個post係自己地頭?做乜變晒朗狗仔
搵人入嚟守啦⋯ 啲朗狗仔癡撚線
蜂擁而出
打和啦
獌歐聯都係第一個走
歐霸都冇
我學我偶像美斯
欺er加油
神級待人接物之王好快會再黎香港
欣賞你唔死撐
C朗球迷討論區去左邊?
https://lih.kg/3605857

返嚟守主堡呀
條撚樣唔打生長激素係唔會有呢個成就
同食禁藥有咩分別?
你俾幾千定幾百關佢美斯咩事
主要收曬你錢個個係主辦,miami個邊都係老細碧咸
對球員黎講不過係買咗飛入場既球迷
你香港比4880入場唔會高貴過人地
你自己有不滿我明,但係都係你自己既事
佢話自己對腳仲係唔舒服唔落場踢,你應該屌碧咸同領隊唔一早講,不過隊波都唔係第一次咁做呢d仆街野

你話佢自己出黎澄清,大佬,首先佢打工仔黎點樣越俎代庖自己行出黎講,場波係港隊對miami,唔係港隊對美斯,我知美斯先係暗地裏既主角,但明面主次分返清楚先,唔講佢識唔識講咁多英文呢d on9野啦

根本個日官方ig無放佢去後備list我就已經覺得瀨瀨地野,最尾成件事d處理得咁柒你問返政府,主辦同miami d 公關好過。
最尾boo咗就係boo咗,理撚得你咩原因boo咩
佢地過黎收錢踢波又唔係收錢賣笑
你屌佢唔識做世界仔,我同意啊,但佢不嬲係咁,咁多年真係有睇開既有邊個會唔知?唔好話美迷,朗狗囝都知啦,笑咗佢頭dupdup幾多年啊,佢係咁識做pr既唔洗同牙朗泥漿摔角咁多年啦

另外留意返佢唔係特登去日本開記招講返香港單野,係日本記招中間有人問香港單野先交代吓,分返清先,無人問既話佢地隨時wfc,你接唔接受真係唔係球員既考慮範圍之內

係呀 美斯收錢踢波唔係賣笑
咁佢有冇落場踢波呀
美欺喺日本終於醫返好條十字聲帶

加個emoji係名當左呢到whatsapp
樓主係美絲
個Emoji美斯嚟
風水輪流轉
你班友都算唔話得
咁既環境都可以雪中送炭幫手推PO
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞