[斷腳啦撚樣] 美斯過到初一過唔到十五苦主哭訴區 (74)

1001 回覆
131 Like 49 Dislike
fb ig勁多人話主辦簽平plan再賣貴飛
合理化美斯撚鳩fans嘅行為
朗狗冇世界盃邊有fans
球王去日本場波幾時表演?
邊度有直播
有邊次唔撐
佢份人咁陰濕
難怪
https://www.soccer-king.jp/news/world/world_other/20240206/1860240.html?fbclid=IwAR3G6S9mkt6EpJ7So6a8KsZYp0fdjY6rkPQlSUYWFB-_XRiIVdLkVBwvf5Q_aem_Aa7anJ8IOnxrcZRImdoqk9u5xPpT2WvJs4PfpuVqPn-hbh45sI2WJxneLOTzHYRw004#lsadxhhyjsntoe0mnf

なお、関係者によれば、「Inter Miami in Tokyo 2024」は現時点でテレビ放送・ネット配信が予定されていないとのことだ。

相關人士透露,目前《國際邁阿密2024東京》還沒有在電視上轉播或線上發行的計畫。
我都無
日本班友玩咩 表演賽唔直播
美斯要求撚狗
贏左世界盃
人生打爆機
梅西喺足球方面已經冇野在乎
而家只在乎全力撚狗
日本仔係咁 j league都係呢一兩年先有youtube免費直播睇
美欺賤到連睇直播既機會都唔比班港燦花迷
保障買飛人士 日本呢方面好好多 邊似香港影撚曬大頭 個撚個都知我比4880陪球王睇波
講真

美斯對日本咁好

就知係對人唔對事啦

買飛嘅冇得罪佢
柒就柒在自己身為香港人

不過其實19年打後都預咗
唔好拉我落水, 我食花生既

我覺得今次碧咸帶黎既娛樂十分滿足
簽平plan又好 貴plan又好
我自己支持唔落係因為佢嘅態度 佢點樣對香港嘅球迷都有眼見啦 唔好再浪費時間幫佢護航
你見到場內九成半嘅人都係你嘅fans 你在情在理 就算唔知成班係做咗水魚 都好應該蒲頭講幾句嘢答謝下球迷啦 佢無 少少表示都無
好撚失望 以後唔會當佢偶像
M底到
大家覺得會唔會退錢?
嗰8個金球有邊幾個真係值得拎就心照啦
D職業足球員係今年世杯唔計嘅情況下仲投票投埋個世足比佢添,真係得啖笑
客觀睇佢d數據係好好嘅,球技都係歷史其中一個最好嘅球員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞