[LIHKG] Galgame推薦及討論區 109 ガルドマ -女子寮の管理人- After 2月22日発売

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
細個唔俾拍拖
大左問佢做咩唔識女仔
有聲
親戚一問就話
諗住單身過世
廢事好似某d人咁結4次婚

細既笑出聲
老既就黑面

原來家陣咁撚貴
搶口到
好過收金莎同藍罐曲奇
有一個門徒,就是西門彼得的兄弟安得烈,對耶穌說:

「在這裡有五罐嘉頓雜餅、兩條魚,只是分給這許多人,還算什麼呢?」

耶穌說:「你們叫眾人坐下。」

原來那地方的草多,眾人就坐下,數目約有五千

耶穌拿起嘉頓雜餅,祝謝了,然後讓大家伸手往罐內取餅吃。罐中的餅乾取之又有,取之不盡,至於那兩條魚呢?耶穌自己燒來吃了。

結果5000人吃飽了,耶穌對門徒說:「把罐內剩餘的餅倒出來,免得有糟蹋的。」

他們便將那五罐嘉頓雜餅,就是眾人吃了剩下的,倒了起來,裝滿了十二個籃子。
今日冇早收,其他同事射晒波
【元カレとはできなかったセックスしてもいいですか?】
〖だにまるstudio (だにまる)〗

女主角與網友聊起了大家最近的感情生活,雖然是網友,但大家也相識已久,說話也沒什麼顧慮。
他們最近都與自己的伴侶分手了,在一起數完321之後,他們同時說出了原因——「沒有性生活」,的確,這是一個不能忽視的理由。

筆者也很想認識女性的網友......奈何在下主要是玩單機遊戲......別說是女徃,根本連網友都不多QAQ
平安夜早收咗 今日冇
家陣個個都驚3高
送堅果類最好
大又食得老又食得

btw岩岩睇完片
https://youtu.be/osvoPNvNp_0?si=h0AaRrvtJJr4uJ3D
講什錦堅果入面
夏威夷果係最貴
杏仁最平
但我最中意杏仁
夏威夷果好似無咩味
公司上年都有早收但係今年冇
啲人多數都係最平最就手就買嗰樣,反正唔係自己食
Cls公司
有個親戚一星期自己食哂成鑵藍罐
俾佢屋企人圍屌
之後年年都送兩鑵俾佢屋企
唔駛諗送咩
有早收都要體會塞車地獄
呢個要跟埋個ASMR一齊睇

Brother No?
https://www.instagram.com/p/C293sJtyLXp/

知各位今晚團年飯 提早po定Hentai Friday
魔眼正
等唔切hara畫晒一之瀨
用佐
射?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞