[LIHKG] Galgame推薦及討論區 109 ガルドマ -女子寮の管理人- After 2月22日発売

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
平時太出位 搞撚到某d會員玻璃心 記足兩年幾
靈感源於廁所
bluesky係Twitter始創者整既第二個app
本身要code先有得申請但係今日正式開放左
好多繪師個d都整左個bluesky ac
但係個網泳衣圖已經sensitive,色圖唔知生唔生存到
支持twitter收皮,多啲追開既畫師轉既話都跟住轉
馬斯克玩爛twitter
馬斯克玩爛twitter X
Bluesky執法仲嚴過twitter好好多
有啲本身根本冇畫開色圖既畫師只係畫健全少女蘿莉風既圖都永封咗
應該好快收皮
b. Distribute child sexual abuse material, or any content portraying minors in a sexually explicit context

第N次日本大遷徙失敗
回家了
唔預會成功 之前咩misskey嗰啲冇次係真
主要係misskey冇d名人幫手背書
同埋misskey都係麻麻地好用
最後又變左去唔成
不過misskey其實係最岩班畫師過去既地方 神聖有碼帝國
至少人地日本野 真係放到二次元色色先
係海外果班慘D 入到去 D圖變左要打格
bluesky呢D大愛左膠既地方唔預你班毒撚玩架啦
又去日本,rich到...
冇 偷圖
刀哥好耐冇見
呢排都係忙緊
而且依家冇乜人妻/拔作
放假都係睇fc2
已經少咗推gal
試過一個人去
唔使就其他人幾舒服
鍾意hea下/chur景點又得
驚唔熟路咪搵啲市區行下
有google map好難出錯
點解淨係去日本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞