[番吾之戰/李牧最後高光]王者天下討論區 (12)

595 回覆
2 Like 3 Dislike
會唔會阿花錦未到信就先到

剩係孖腸已經好趕客
同埋本身都係想睇下有無 luggage tag/匙扣買
無諗過買佢既 figure

但多謝樓上熱心 share
https://www.gameapps.hk/news/59977/kingdom-itadaki
在今天(2024年3月13日),Rudel宣布正在開發全新手機遊戲《王者天下:頂天》(iOS/Android),以動畫《王者天下》為靈感。遊戲預計在今年春季或夏季推出,提供基本免費遊玩並支援道具付費方式。

這款遊戲是一款育成模擬遊戲,以《王者天下》為題材。玩家將扮演一位練兵家,在遊戲中獲得並培育登場的武將。培育這些武將,組建最強的軍隊,並率領他們打敗強敵,最終目標是實現中國的「頂天」。

這款遊戲將提供給玩家豐富的遊戲體驗,帶領他們在中國古代歷史中展開一場史詩般的冒險。玩家可以期待著透過遊戲深入了解中國歷史和武將們的故事。

https://www.youtube.com/watch?v=3XSi2wa9keA&t=19s&ab_channel=%E3%82%AD%E3%83%B3%E3%82%B0%E3%83%80%E3%83%A0%E9%A0%82%E5%A4%A9%E3%80%90%E5%85%AC%E5%BC%8F%E3%80%91
即係馬娘玩法
幾時出790
其實出左,最要講王翦訓著左
明知司馬尚係怪物
又話殺兵先
然後司馬尚激勵完士氣
兩將就黎到補位
即係話根本就唔夠時間
戰略上由一開始就輸左
戰咩略
呢個故都係鬥拳頭大
由一開頭昌平君已經講過戰術最勁到最後都要靠武力
同埋武力夠勁可以無視戰術硬打

如果俾隻蒙武恒騎分分鐘唔洗死
有蒙武 王騎咪又係要死
王騎差啲殺埋戰神同以少勝多
都解釋到
第790話 17P 小心金鋼棒!!
王騎 都係衰被 趙國果個弓手 射箭偷襲先死
本身佢打得嬴龐煖
青歌都幾慘
比李牧水
791又拖一集
係早死定遲死嘅分別
慘過做condom
無進度
作者仲未諗到點樣幫 王翦 破局

拖住先......
冇理由飛信隊成場on99嘅
應該會返嚟救場

司馬殺晒亞光田裹所有王翦手下猛將
王翦終於要敗走
信千鈞一髮王賁同信唔知點解返到嚟救場
斬殺埋司馬尚
(反正係大經驗包,李牧就死,司馬點都唔會再出場)

咁好唔好呢
司馬尚會係李小智死果陣被罷官
即係呢場點都唔會死
特登慢慢追但都追到最新 … 感覺之後應該好難捱
信應該趕返黎同司馬尚打平手,然後秦就敗走?
不過完左呢場感覺已經套野完左咁,始終李牧咁勁,其他敵國都好似 2 打 6 咁
楚個女巨人有講到佢都係文武雙全應該都仲有啲野睇下既
楚囉 信第一次單獨做主帥 仲有項燕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞