乃木坂46討論區#537:岩本蓮加お誕生日おめでとう!と6期生オーディション告知!

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
咁啱有人講起先講返姐
同埋呢張圖嘅流出都唔係幾星期前係用年計
有分心唔出奇 嗰兩個鐘要望住個mon仲要一個接一個都攰死佢地 定係佢地有時會喺chatroom𥚃面睇人講嘢
影得幾靚,唔知仲有無其他版本
但一個跌選拔一個即將畢業
小吉成日開live都做mc,節目入面又多野講,冇理由唔識講野喎
有咩要溫書? fans個樣?
對應無問題嘅話無咩人會care呢啲嘅
係對應差嗰啲先會比人放大
彩寶咁乖就梗係溫緊學校啲書啦
節目/MC講既野起碼都叫有個範圍,但見街人你實估到佢點出招啦
分心好正常
又唔係見到真人,又冇身體接觸,講真個熱情好難keep到全日
其實有時睇d report都係廁佬講野為主
內容大多數都差唔多
班囡囡都係俾個反應咁上下
所以多數抽頭幾部算
唔只係佢攰,自己都搞唔撚掂
但係見美空嗰d係有心機咁覆 所以個差別係大
Online真係攰好多
唔係現場又無得同其他飯交流下/買goods
每部抽曬就要困住成日係屋企
見fans主要係識釣 你睇小小櫻一開頭點解會爆出嚟 佢唔只識氹fans 仲有好多saku碳依類嘅嘢
但係小吉同fans互動冇其他五期咁多
佢喺團𥚃面好好 但係對fans就差d
夠唔夠我果本正?
會唔會key上去
唯一好在方便海外飯
依家全握咁抽,對海外飯好唔著數
同埋記唔到自己啲飯都係大問題 握你咁多次都係想熟啲俾你記住啫

所以話佢dup低頭其實真心有可能係睇notes 睇番同嚟緊個個之前傾過啲咩
㩒電話之類基本上冇咩可能,因為乜直播之類都有staff同經理人睇住,而線上見面有啲資料俾成員準備,要睇吓都唔出奇
幾星期前貼吧有人討論meeting望電話
最多人話見過久保望下面
我將最明顯既兩張貼出黎 冇話係新圖 ok?

乜野冇可能
係佢一定要㩒電話添呀
睇fortune說明係有講佢要㩒電話你先入到去
成班都on99
笑死原來等緊入去 佢已經見到我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞