乃木坂46討論區#537:岩本蓮加お誕生日おめでとう!と6期生オーディション告知!

1001 回覆
7 Like 2 Dislike

偏偏聽日嘅showroom係原本嘅三巨頭
仆街 早知聽日showroom先訂佢地本寫真
小吉呢個顏我仲係覺得有潛質C架
雖然而家小小桜被定為五期二姐
但佢個style淨係啱啲可愛甜美type
要乃團氣質曲風我覺得最適合都係小吉
小吉一日唔整牙 佢村外啲job都唔會太多
三巨頭得兩個人好正常
五期御三家
上星期先有2個電視節目...
「四天王有五個人」 啲fd?
呢啲普通嘢啦,同期都有唔少
講緊係長遠啲個演戲/舞台劇/個人CM之類
講顏&氣質都算係而加乃團嘅獨一無二,但一開口就輸曬
我冇懷疑過嘅 只係佢個位真係尷尬 營運其實有心捧佢 大部分嘅mc都係佢接晒 特典又係佢 如果要佢日後接leader個位我諗冇人會唔接受
能力上佢每樣都係above average 但係偏偏五期每個喺佢之上嘅都係有一樣野高過佢 變相依家切唔晒點捧都會有人嘈
如果要開乃木坂嘅白七體系,五期黎講和月真係最合適,佢兩個外型夾,性格人設都好互補,之後點就睇llc同佢自己,不過佢下單點都上黎

咁嘅under陣成堆都唱得,今次等首under神曲
唔係排牙嘅問題啦 應該係佢左邊面骨問題
三期四天王有五個人
係㗎就算佢整完牙都係歪面
但至少口牙會正常返啲已經好好多

之前NMB村瀬紗英都係歪面好嚴重嗰啲
但識就角度影相就無咩問題
但小吉個握成績要進步下先
牙歪就整到 但係佢依種有d牙磨到得返好細隻除咗假牙我諗唔到可以點搞
睇吓今次開晒口會唔會短時間切得晒 唔係就pk
似I see多view過白麻首歌
射吾出就收皮啦
大家等緊Doctor你出聲明架
唔計蓮加 本來既四天王宜家得番三個
一向四天王都冇蓮加
今次咁慢一定係doctor太忙
上次係好快出到
小吉要整好個”咩”咀先
C位D cam要就單一面面有D難
笑月好傻好天真
迫人課金入邊睇怕都係一堆飛機文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞