[單機武俠撚] 新古龍龍群俠傳單機版古龍風雲錄出咗

110 回覆
9 Like 2 Dislike
佢人物都出得少
得武林外史,楚留香,飛刀同陸小鳳,啜袋
放朱停都唔放花滿樓
西門吹雪都冇
呢隻幾好玩左30個鐘左右慢慢玩,目標係唔錯過任何一個支線,難度適中,只係load圖同劇情有啲長好哂時間但又唔想cut劇情

至於玩得耐隻game會明顯load勁慢一定要重開,估唔到呢個問題2024都仲未解決

作為老fans一定會玩到爆機但我睇到故事嘅發展可能都仲要玩多40個鐘
等爆機心得,次次咩武俠驚出我都買,呢次睇定d先俠隱中左伏要再諗諗
有古龍作品委員會
隻驚啲班底好垃圾 優化問題屌左咁多年都係咁
隻game無啲人講到咁差

啲角色之間嘅定位都好鮮明 主角嘅定位可以自由發展

係玩得耐入戰鬥個時會lag 但重新開game就無事

同埋好似好多角色得個名出現 隻game完全唔見人
拎返黎d秘笈唔知比邊個用
一律比晒主角食有少少後悔
天命奇御1
近年最正
河洛群俠傳其實都正 如果你接受到畫面
用埋mod仲多野玩
玩過呢間公司出既河洛群俠傳
超多bug,rpg但係任務提示好差,仲有好多其他問題
但果隻game居然出奇地多好評
而家呢類型嘅會睇左steam嘅負評先再決定果d似真話多d
河洛裝咗mod真係好好玩
仲耐玩過witcher3+dlc
河洛我正常爆過兩次
裝完mod係第二個世界黎
河洛群俠傳堅好玩
如果連完全體都接受唔到
應該任何河洛作品都唔岩玩
想問下邊個mod好玩?
淨係玩過世界豐富mod
好好玩
如果你第一次玩哩個mod/唔諗住睇攻略玩
建議你玩簡單mode先
玩到第5章 應該聽日可以打埋boss爆機

隻game古龍風雲錄最勁係陸小鳳

2x級左右成型 到40級學埋靈犀一指根直係無敵

一個就夠打曬所有敵人

反擊又回血回內又減異常又加buff
係一開始行動慢啲同命中可能無咁高

好多英雄都好特別 但因為懶得係咁升其他 基本上只需要練6個人就夠打曬成隻game
MOD 係變返D 名做金庸人D 名?
如果玩俠之道都玩得好開心,係咪可以直接買
有冇得好似武林群俠傳咁媾女
武林果種畫風真係好正, 俠客雖然重制左完整D, 但水墨畫風真係冇得比, 同軒3 同天之痕一樣

最想用武林畫風重制金庸
好似冇
同埋冇得改名個代入感都差
有mod係加金庸作品入去 主角變左楊過 段譽,加有專用女角拍擋小龍女王語嫣之類
俠之道好似好玩d
不過呢隻$100 咁平,買左先冇壞
俠之道起馬有唔同路線 可以玩唔同周目
古龍玩一次就好似試曬啲嘢咁 唔想重開新檔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞