愛華頓球迷集中討論區(67)COYB 落英冠都繽紛

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
🗞️777 Partners Chief Financial Officer, Damien Alfalla has resigned from his position. An internal memo was sent yesterday by 777’s managing partners, said Alfalla would be replaced by Brett Kaufman

(Source - @semafor)
呢個時候CFO走,佢盤數係咪真係亂到咁?
單春傷左
正啊。 有時間 記得去埋 Goodison Tour

波飛當年我喺 stubhub 買, 開波前一個禮拜都仲買到, (主場對永昌宮)
座位選擇仲過喺官網買。
https://www.stubhub.ie/everton-fc-vs-brentford-fc-tickets-goodison-park-27-4-2024/event/105936023/

CHING 可以考慮下。
打晶宮先黎換帥
個個都送分 係唔送比我地
stubhub 要食炒價
Stadium Tour 去過了,我糖球場真係細

利市有無餐廳酒吧推介
真係好細。 但又好特別
尤其是落球場條通道
次次臨開波見到啲球員好似中學生早會咁排晒隊勁擠逼都忍唔住笑,然後仲要掟個90度角靚彎先出到球場。

原來StubHub 個價係炒價 慘了 食咗

酒吧新球場對面有一間,the Bramley Moore 路過可以飲返杯

火車站附近餐廳都多選擇,記得幫趁過有間幾骨子嘅英式餐廳,入面裝修好 cozy 下
搵到喇 係呢間

等火車可以過去坐一陣食住等

Sean Dyche has confirmed that Abdoulaye Doucoure is back "in the thinking" along with Amadou Onana and Seamus Coleman for his squad selection on Monday.
1月尾踢盧頓嗰場 不過盃仔
internation會員差唔多最後一組買飛
都仲有family enclosure 第2行揀 算係咁
之前去睇
後面就係allan 同676 老婆仔女
高文都好重要
蘇仔似養唔熟 同白卡富同level
無場好波

利市咁近海 但海鮮餐廳好似唔多
我哋post嗰個676老婆仔女?
樓主喂奶就快post 都開唔切
墓碑大哥好撚勁

墓碑大哥 成個美斯咁

身高

熟悉的碑蛇
睇錯Allan同676有對仔女
米爆啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞