愛華頓球迷集中討論區(67)COYB 落英冠都繽紛

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
懷斯個樣老尷到 但勁靚
達狗使唔使咁惡呀
個個都話1億買飯係抵。
我信了。
換走飯 算係咁
然後入多2粒
廢糖幾時對西咸
我見到希望
我見到呢單嘢笑到碌地
無諗到背後原來係因為樓主走數搞到紅磡13個員工失去了一切。
大炒森林 七比一
麥湯入波呢粒傳中靚到。
諗起廢糖啲出波, 無眼睇
鴨 便當入唔到波
係我隊其他球員問題 製造唔到機會
睇下676 墓碑
兩隻翼出d波唔係唔過第一點就9樓咁高
烏仔鍾意地波
蘇仔底線傅底

傳波靠達哥 加拿
傳波靠達哥
笑咗出嚟
so true bro
上場達哥有球傳得好靚
Btw, 隊長退埋既話就無人識插入禁區,隊長d走位同後上係最正常
好過羊十萬倍
進攻意欲 走位 同鬥心 隊長都係no.1

速度都仲有
本身gana同佢諗住黎退休,得閒先出黎控下場
點知場場踢到插曬喉
無人造波呢樣嘢真係講到悶,由james走咗之後已經出現,禾b上年都叫創造咗好多機會但無前鋒把握到,今年又賣走埋無replacement
之後大痴就淨係識排工兵陣,將加拿同基爺同nana嘅位錯配晒,nana黑人無腦工兵又覺得自己係迪布尼成日舉手要波回後,基爺又見無人識造波就格硬自己去傳,點知出晒事,加拿企個位就越企越後,後到唔知點組織好
咁嘅中場線個前鋒俾個夏撚你都係無腦波牛亂衝亂撞
椰子is coming home
2/3 主場對西咸
到時對面柏基達同埋安東尼奧都好番
屌打我糖

50%波都係靠死球入+查隊送禮2球
姐係我糖根本唔識靠組織入波
大痴知道,組織是沒有用的
所以佢寧願光頭
明星隊有馬達拉斯
Both Danjuma (ankle) and Gomes (calf) are still expected to be out for a further prolonged period, along with Dele (groin). However, Young, Coleman and Onana have recently returned to the squad, while top scorer Doucoure is edging closer to a return from the hamstring injury which has seen him miss 10 of Everton’s past 11 matches.

Dyche revealed: “Seamus (Coleman) got some more minutes at City. Hopefully, Doucs gets back with the group, he’s been building into that. Amadou Onana worked well when he came on [against Manchester City on Saturday], so we are beginning to get the group back to full fitness.
毒菇最重要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞