李家超老婆年齡分析

368 回覆
2152 Like 14 Dislike
今日無聊考究李家超有冇衰十一果時搵到呢篇野

1957年 0歲,李家超出世
1969年 13歲,李家超入中學
1973年 16歲,李家超中四,窩打老道真光女書院開辦
1976年 19歲,李家超中七畢業,中出林麗嬋
1977年 20歲,李家超當差,李文龍出世
1978年 21歲,衰十一立法
1980年 23歲,李家超結婚

林麗嬋畢業於窩打老道真光女書院。
以1973年中一入學嚟推算,中五畢業最快都要1978年。

由此推斷,林麗嬋最早1961年出世。

>林麗嬋未成年懷孕基本成立。

如果以最早結婚年齡計推算,林麗嬋就係1964年齡出世,林麗嬋1977年就會得13歲,中學聯誼嘅講法唔會成立,因為李家超1976年已經中七畢業咗。

>以十六歲結婚計,林麗嬋1964年生,1977年中一,十二歲被中出,聯誼不成立;

>以中五畢業結婚計,林麗嬋1963年生,1976年中一,十三歲被中出,聯誼不成立;

>以十八歲結婚計,林麗嬋1962年生,1975年中一,十四歲被中出,聯誼成立;

>以中七畢業結婚計,林麗嬋1961年生,1974年中一,十五歲被中出,聯誼成立。

所以根據李家超個版本,應該係林麗嬋應該係1961-1962年出世。

Credit: 何歡喜

https://cn.telegram-store.com/catalog/channels/horfoonhay04/5718
樓主見字即走
呢個係國家機密
你準備gg啦
純文字分析?
原來李家超冇衰十一

因為佢衰十一果時
衰十一未立法

佢係73年中一入學? 佢可以開辮後入去讀中四
一個大話冚一個大話
政界王清霞
你真係想我貼圖?
應變反駁隊隊員登入中
十一哥
華生 你突破左盲腸
國安法立法前嘅嘢都告得
呢個肯肯定係國家機密
超哥:你令我諗起11哥 從而諗起2019 人黎…
究竟你有幾撚得閒, 去分析埋D無謂野
中出真光妹
超哥好波, 負責任真男人!
知唔知咩人最守到秘密?
死咗嘅
你去問何歡喜,我只係轉貼
當個秘密爆左出黎之後
就已經唔係咩秘密
佢老婆都幾樣衰下
依d叫絕密定機密
真愛不受年齡限制
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞