[First Love / 初恋] 宇多田ヒカル音樂討論區

317 回覆
22 Like 0 Dislike
抽兩場 連日子 中曬就睇兩日
啱啱發現原來抽選截止可以cancel
*截止前
有無咁易中牙
我抽晒咁多場都怕1場都唔中
話飛就飛會唔會太屈機
呢d野中左再諗
到時就會擠到時間出黎
唔係 到時有限時比錢 唔比錢就得
係 29號完之前都可以cancel再apply過
信用卡應該係抽中即扣數
Lawson ticket直情會公布結果前一日就已經會扣
所以綁信用卡抽咁多場都有呢個風險
上次官方都有resale平台
所以抽多左既問題應該不大
好似只係退到落日本當地金融機構嘅account 海外嘅退唔到
好彩見你咁講
啱啱撞正個時段可以搵人幫手便利店入錢
即刻抽多幾場
ALL TIME BEST幾時有更多情報
SCIENCE FICTION
■収録内容

[DISC1]

1 Addicted To You (Re-Recording)
2 First Love (2022 Mix)
3 花束を君に
4 One Last Kiss
5 SAKURA ドロップス (2024 Mix)
6 あなた
7 Can You Keep A Secret (2024 Mix)
8 道
9 Prisoner Of Love (2024 Mix)
10 光 (Re-Recording)
11 Flavor Of Life -Ballad Version- (2024 Mix)
12 Goodbye Happiness (2024 Mix)

[DISC2]

1 traveling (Re-Recording)
2 Beautiful World (2024 Mix)
3 Automatic (2024 Mix)
4 君に夢中
5 何色でもない花
6 初恋
7 Time
8 Letters (2024 Mix)
9 BAD モード
10 COLORS (2024 Mix)
11 二時間だけのバカンス (featuring 椎名林檎)
12 Gold ~また逢う日まで~
13 Electricity (新歌)
14 Somewhere Near Marseilles -マルセイユ辺り- (Sci-Fi Edit) [Bonus Track]
𪊴祝光妹專輯First Love 25歲

1999年3月10日

我的最愛專輯
我差唔多全部show都參加抽獎
如果真係自動過數,要諗究竟邊一兩場 show 去抽,其他就撤回
Email開始係咁彈失敗通知
好多殘念
全部唔中 等碟到抽第二轉
中左
屌你 海外飛
估唔到本地條隊全滅
以為本地優先
+1
邊場
唔係海外飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞