[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (168)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
會唔會影到安蛇
聽日又有港隊主場,唔知仲有邊隻牌子又賣下廣告呢??

12/10 香港對不丹冷門廣告板:
852 tailor house
新濠影匯
景順投資Invesco
QBSBOT
皇家不丹航空 Drukair
Voost
TIMEFENTICAL
Federique Constant
大班
Vinnic
Grandtech
Cinnabon
Ulos男士健膚系列
Omekanz 奧米卡
Square Fitness

21/11 香港對土庫曼冷門廣告牌:
852 Tailor House
Vinnic充電器
Ulos男士護膚系列
Invesco景順資產管理
Grandtech - Volvo Penta
Omekanz 奧米卡
Dr Kong
GNC (新)
梳化倉 (新)
Yokohama (好耐無見)
Respect 字幕師
基奧 + 蘇沙

沒有佳哥的省港杯 什麼都不是
勁撚勇武
狸氓四大拳手學吓嘢啦
現年25歲的後衞鐘樂安,出身於蘇超老牌球會赫斯青訓,上年冬季轉會窗加盟東方後表現不俗,可惜因受傷患困擾,一直未能代表港隊披甲,並缺席早前舉行的亞洲盃決賽周。不過Leon早前已經傷愈,對上4場「賽馬會菁英盃」更全部踢足,最終成功獲補選參與省港盃,對此他亦感到相當意外:「老實講有少少驚喜,因為一開始我唔喺初選名單上,所以冇諗過會入到決選。我知道省港盃歷史悠久,同埋已經好多年冇舉辦,自己都相當期待,好高興可以參與其中。」除此之外,Leon又強調港隊將會全力以赴,盼踢出精彩表現娛樂大家,以及爭取勝利,呼籲球迷踴躍入場支持。

Leon上季季尾遭遇膝傷,需要接受手術,經過大半年的休養,直至去年12月底對大埔的「賽馬會菁英盃」才再次上陣,他承認康復過程的確艱難,認為今次能夠出戰省港盃,絕對屬於其努力的成果:「復原需要消耗大量時間、精力同紀律,無論精神定身體上都唔容易,但我之前堅持每日都認真訓練,為重返球場做好準備。相信教練今次揀我都係因為最近喺東方發揮唔錯,依次入選港隊,絕對係我努力嘅獎勵。」同時,Leon又希望這段自身經歷,能夠激勵其他正在經歷類似傷患的人,讓他們知道「隧道盡總有光」。
就係呢場開始迷佳
候宇已成階下囚
個口可以收埋五條撚。
估唔到 leon 咁想 die for hk
why
唔聲唔聲番左去傑志
見到gerbig 跟完安蛇強大左
侯宇搞咩嚟
上年開季就俾人拉左
好似打假波
247無糧出
傑志起碼半職
原來冇出糧㗎啦
屌奶星 聽晚雨戰肯定3000都無
【香港隊亞洲盃紀念Tee】

相隔56年再次闖進亞洲盃決賽周,更為球迷帶來前所未有的演出,雖然未能晉級,但不至留憾。

為了讓球迷們留下這次亞洲盃的珍貴回憶,我們特意推出紀念香港隊紀念Tee,讓球迷在日後也能回憶起這次亞洲盃的旅程。

此紀念Tee選用「2023卡塔爾亞洲盃官方指定贊助商Kelme」的綿質Tee為基礎,心口配有這次亞洲盃的Logo,及「We are Hong Kong」打氣字句。背面則印上這次亞洲盃香港隊26人大軍及主教練安達臣的名字,以感謝他們的努力和付出。

香港隊亞洲盃紀念Tee現於Superfans旺角門市及網店現貨發售,網店連結設於留言欄,歡迎大家選購。

**留意此為非官方產品**

#香港隊 #亞洲盃
#WeareHongKong
#Kelme
#Superfans專業球衣製作
https://superfans.shoplineapp.com/products/asian-cup-hong-kong-team-t-shirt

多謝支持保坂蛇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞