𝐘𝐄𝐍𝐀 崔叡娜 連登討論區 (2) 搖滾DNA開拓Good Morning!元氣回歸!

999 回覆
7 Like 5 Dislike
你記唔記得上次倫敦賣唔起取消咗
第三張靚到
呢堆係幾時影㗎?我印象中好似唔係近排?
有啲咁嘅事?
但係今年收到風佢真係唔死心,9月卷土重來喎
只係唔知source係咪trust me bro啦
唔知,呢兩個look好似都未post過係SNS
不過單係髮色就肯肯定係準備好嘅存貨架啦
路牌呢個係100%
有人講緊呢個都算係
咁我哋崔小鴨係咪算有兩個symbol

係啊屌佢,延後再取消
最後轉咗去西班牙🇪🇸
今年希望多咗香港人撐得起
路牌個個實無走雞,100%肯定都得
但係呢把劍就難講啲
就算係MV把劍都好似個柄款式唔是咁喎
Wow 幾好喎! 再日系咗
紅髮係幾估鴨唔到
有啲想知點解粉髮染唔到但係可以染紅
有無染髮專家解答
屌google老母,佢BLock撚咗我個back up channel
轉做google雲端會唔會好啲
放youtube都幾易有copyright strike
雖然兩樣嘢都係google
得15GB,我嗰個一早爆咗......
定係咁,將youtube片轉做有link就睇得
然後再寫係Google word/excel做整理
只係唔知block咗youtube比唔比私人睇
佢成個channel鏟鳩咗我
吓,咁癲架咩
我以為係個種淨係鎖你做私人個隻添
幫樓豬個youtube channel默哀先
呢啲case有無得申訴返個channel返嚟架
多謝你安慰
我整咗好多list俾自己重溫佢啲performance
冇曬了
https://youtube.com/playlist?list=PLehPR0Z83CK6_XTWzIV4tmLhtAMLusA4R&si=bmoVHJgUbwwyMDO0
樓豬會唔會都係做吓呢種算
我見呢啲生存得好地地
係playlist度recap返官方source
一啲驚中版權炮嘅嘢就儘量唔公開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞